Amaal Mallik, klinik depresyondan muzdarip olduğunu itiraf ediyor, ebeveynleri kardeşi Armaan Malik ile gergin ilişki için suçluyor

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Amaal Mallik şok edici bir iddiada bulundu. 20 Mart Perşembe günü, müzisyen Instagram'da aile bağlarından uzaklaşma kararını açıklayan ayrıntılı nota düştü.

Buna ek olarak, Amaal Mallik, kardeşi şarkıcı Armaan Malik ile olan gergin ilişkisinin ebeveynlerinin hatası olduğunu açıkladı. Klinik depresyondan muzdaripti.

Yazıda, Amaal Mallik şöyle yazdı: “Artık katlandığım acı hakkında sessiz kalamayacağım bir noktaya geldim. Yıllardır, halkım için yapmak için günler ve geceler harcamasına rağmen daha az olduğumu hissettim.

Buna ek olarak, Amaal Mallik, son on yılda “126 melodi” yaratmak için gereken “kan, ter ve gözyaşlarını” hatırladı. Amaal, Armaan Malik'in vokal kahramanlığını kredilendiren Amaal, “birlikte Xyz'in yeğeni veya oğlu olarak adlandırılma anlatısını değiştirdiklerini” söyledi.

Ebeveynlerini suçlayan Amaal Mallik, “Yolculuk ikimiz için de müthiş oldu, ancak ebeveynlerimin eylemleri, kardeşler olarak birbirimizden uzak olmasının nedeni oldu ve tüm bunlar beni kalbimi çok bıraktığı için kendim için adım attı.”

Ebeveynlerinin olumsuz eylemlerini nasıl etkilediğini belirten Amaal Mallik, “Son yıllar boyunca, iyibengimi rahatsız etme ve tüm dostluklarımı, ilişkilerimi, zihniyetimi, özgüvenimi küçümseme fırsatı bırakmadılar.” Dedi.

Amaal Mallik, HIMELF'ye inandığı için “yürüyüş yapmaya” devam ettiğini paylaştı.

Hey, “Sarılmaz olduğuma inanıyorum. Bugün üzerinde durduğumuz her şey bir zihin, benim ve Yüce'nin nimetlerinden geldi.”

Amaal Mallik, “barış, drene duygusal ve belki de finansal olarak” soyulduğunu itiraf etti.

Besteci, “Asıl önemli olan, bu olaylar nedeniyle klinik olarak depresyonda olduğumdur. Evet, sadece eylemlerim için suçladım, ancak benliğim, ruhumun parçalarını çalan yakın ve sevgili eylemlerle sayısız kez azaldı.”

Sonuç bir notta, Amaal Mallik, “Bugün, ağır bir kalple, bu personel bağlarından uzaklaştığımı duyuruyorum. Bundan sonra, ailemle olan etkileşimlerim kesinlikle profesyonel olacak. Bu öfke içinde verilen bir karar değil, ama hayatımı iyileştirme ve geri alma gerekliliğinden doğdu.

Amaal Mallik'in başlığı “Aşk ve Barış” dedi.

Amaal Mallik ve Armaan Malik, Daboo Mallik ve Jyothi Mallik'te doğdu. Amaal, Aralık ayında geçen yıl Armaan'ın Aashna Shroff'a düğüne katıldı.

Amaal Mallik, O Khuda, Kaun Tujhe, Buddhu Sa Mann. Müzikal besteleri Sooraj Dooba Hain, Naina, Ve Aashiq sörf hua.