Djokovic korona aşısını kaçırdığı için pişman değil

Yenilmez

Active member

Tenis yıldızı Novak Djokovic, korona aşısı olmadığı için ABD’de yine iki önemli turnuvayı kaçırsa da kararının arkasında duruyor.

22 kez Grand Slam kazananı, “Indian Wells ve Miami’de oynayamamam çok yazık. Ama aynı zamanda yaptığım bilinçli bir seçim ve her zaman gelemeyeceğim bir şans olduğunu biliyordum” dedi. bir CNN röportajı.

Djokovic, “Umarım bu yıl ABD Açık’tan önce bu durum değişir. Bu benim için Amerikan topraklarındaki en önemli turnuva,” dedi. 11 Mayıs’a kadar, ABD’de yabancıların uçakla gelmeleri halinde aşı belgesine ihtiyaç duymaları kuralı hala yürürlükte. Ağustos ayının sonunda başlayacak olan ve şimdiye kadar üç kez kazandığı ABD Açık’ta kesinlikle oynamak istiyor.

Sırp oyuncu, dünya sıralamasında bir numarayı Indian Wells’te kazanan 19 yaşındaki İspanyol Carlos Alcaraz’a kaptırdığı için rahat. Djokovic, “Hayır, hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum. Hayatım boyunca, pişmanlığın sizi yalnızca geride tuttuğunu ve temelde geçmişte yaşadığınızı öğrendim. Ve bunu yapmak istemiyorum.” Alcaraz’ı neden tebrik ediyorum. Kesinlikle tekrar 1 numara olmayı hak ediyor.”