“En iyi filmim, sadece bir hata yaptı”

SuGiBi

New member
Mumbai:

Aamir Khan düşündüğünü söylüyor DangalKarakterden çıktığı tek bir çekim olmasına rağmen, kariyerinin en iyi filmi olan Blockbuster 2016 spor draması.

Nitesh Tiwari yönetmeninde Mahavir Singh Phogat rolünü oynayan aktör, performansında kusuru hemen fark eden megastar Amitabh Bachchan olduğunu söyledi.

“En sevdiğim film olduğunu söylemek benim için zor. Dangal Benim en iyi oyunculu filmim. Filmde yanlış yaptığım sadece bir atış var ve Bay Amitabh Bachchan o kadar keskin ki o atış yaptı. Ona 'Filmi nasıl buldun?' Diye sordum ve 'Çok iyi ama bir çekimde karaktersiz kaldın' dedi. “

Aamir, “Belirli bir sahne, kalkıp 'Evet' dediğim filmdeki güreş dizilerinden biri sırasında, bu yüzden bu çekim yanlış yaptım çünkü Mahavir Phogat'ın karakterini asla evet diyebilir.Aah'veyaHabhash'Çünkü' Evet 'çok İngilizce veya Mumbai bir şey. Bu düzenlemede temizlenmedi. Yani, her filmde yanlış bir şey yaptım, hiçbir film mükemmel değil. “

Aamir geçen akşam 1988 filminin Red Lorry Film Festivali'nde konuşuyordu. Qayamat se qayamat tak Ne taradı.

Dangal İki kızı Geeta ve Babita'ya (Fatima Sana Shaikh ve Sanya Malhotra tarafından oynanan) güreşen Phogat'ın ilham verici hikayesine dayanan şey. Geeta sonunda 2010 Commonwealth Games'te altın madalya kazandı.

Zaira Wasim, Suhani Bhatnagar, Sakshi Tanwar ve Aparshakti Khurana yer alan film, 2.000 Rs civarında bildirilen kazançlarla en yüksek hasılat yapan Hint filmi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)