Jawan Celeb İncelemesi: “Shah Rukh Khan Onu Parktan Çıkardı”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: iridhidogra)

Yeni Delhi:

as Javan Perşembe günü sinemalarda gösterime giren filmde önemli bir rol oynayan aktris Ridhi Dogra, filmi X’te (önceden Twitter olarak biliniyordu) değerlendirdi. Filmle ilgili düşüncelerini paylaşan Asur aktör şunu yazdı: “Az önce yüzyılın filmini gördüm!!#Jawan. Bu noktada söylemek istediğim tek şey, Hepinizin İnanılmaz derecede Fevkalade derecede başarılı bir Sinematik Coşkulu izleme deneyimine hazır olduğunuzdur! Ve Shah Rukh Khan bunu mahvetti PARK’ın. Park bir Noktadır! SADECE İzle.”

Ridhi’nin yorumunu okuyun Javan altında:

Yüzyılın filmini az önce izledim!!#Javan
🙌
🧿
♥

Bu noktada söylemek istediğim tek şey, Hepinizin İnanılmaz derecede Son derece başarılı bir Sinematik Coşkulu izleme deneyimine hazır olduğunuzdur!!!! diğer @iamsrk PARK’ın dışına çıkardı. Aslında park bir nokta!

SADECE izleyin
🤞
🧿
😇

— Ridhi Dogra (@iRidhiDogra) 6 Eylül 2023
Filmin vizyona girmesinden önce Ridhi, yönetmeni Atlee için de samimi bir not paylaştı. Onunla sosyal medyada bir selfie paylaşan Ridhi, şunları yazdı: “Senin dehanı sette, iş yerindeki inanç gücünü ve filmi izlediğimde sinemaya olan sevgini deneyimlediğim için gerçekten çok mutluyum. Dünyanın Jawan’ı görmesini sabırsızlıkla bekliyorum. “

Aşağıdaki gönderisine bakın:

n93cv9

Bu sırada, Javan hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından iyi eleştirilere açıldı. Haberler’den Saibal Chatterjee, Jawan hakkındaki incelemesinde şunu yazdı: “Bir düzeyde, Jawan hayranlara hizmet eden bir masala filmi. Diğer yandan, aynı zamanda politik bir açıklama olan bir intikam hikayesi ve bu konuda yüksek ve net bir açıklama. Jawan, kahramanın doğrudan kameraya bakmasıyla sona eriyor – izleyicinin gözünü temsil edecek şekilde konumlandırılmış – ve SRK’nın karakterinin on yıl önceki aksiyon komedisi Chennai Express’te birden fazla kez söylediklerini yüzeysel olarak tekrarlıyor (” “Sıradan bir adamın gücünü hafife almayın.”

Ridhi Dogra’ya geri dönersek, kendisi de dahil olmak üzere birçok TV şovunda yer aldı. Radhaa Ki Betiyaan Kuch Kar Dikhayengi, Laagi Tujhse Lagan, Woh Apna Sa ve daha fazlası. En son ALT Balaji web dizisinde görüldü Evli Kadın.