Jawan Etkinliği – Deepika Padukone, Shah Rukh Khan’la Çalışmak Üzerine: “Biz Sadece Ortak Yıldız Değiliz”

SuGiBi

New member
Deepika etkinlikte

Mumbai (Maharashtra):

Deepika Padukone, bir parçası olmaktan bahsetti Javan Shah Rukh Khan’la olan çalışma deneyimini ve paylaştıkları bağ nedeniyle bunun ne kadar özel olduğunu paylaştı. Deepika onun için çekim yaptığını açıkladı Proje K Haydarabad’da SRK ve Atlee onunla tanışıp filmdeki rolünü açıkladığında. Karakterinin uzunluğunun önemli olmadığını ancak rolünün yarattığı etkinin çok büyük olduğunu belirtti. “Ateş ediyordum Proje K Haydarabad’da ikisi de uçup beni görmeye geldiler ve bana tüm hikayeyi anlattılar. Ve bana Aishwarya’nın bu çok önemli kısmını anlattı ve benim için bu, rolün uzunluğuyla ilgili değildi, bu karakterin tüm film üzerinde yaratacağı etkiyle ilgiliydi.”

“Yani benim için bu iki yönlüydü; birincisi, herkes ona olan sevgimi biliyor (SRK), ama aynı zamanda film o kadar özeldi ki, sadece ben değil, herhangi bir oyuncu bu rolü teklif etselerdi buna evet derdi çünkü bu, vizyonla ilgiliydi ve hepimiz bu vizyona yatırım yaptık. Bana göre bu, anlattığımız hikayeyle, bu filmin bu muhteşem izleyici kitlesi üzerinde yaratacağı etkiyle ilgiliydi.” SRK ile çalışmaya ilişkin şunları söyledi: “Shah Rukh ve ben birlikte çalışırken, sadece başrol oyuncuları değiliz, bu resmi değil, çok fazla sevgi var ve işimizde her zaman ortaya çıkan şey bu.” Atlee ayrıca filmdeki kimyalarından da bahsetti. Shah Rukh, Jawan’daki Aishwarya için Deepika’ya yaklaşma fikrinin kendisine çekimler sırasında geldiğini ekledi. Pathaan’ın Besharam sıralaması. SRK oturduğunu söyledi ve bir anneyi oynamaya hazır olup olmadığını sordu. “Deepika büyük boyutlu bir oyuncu olduğunu, gerçekten büyük boyutlu bir aktör olduğunu kanıtladı.”

Nayanthara, Jawan basın toplantısına katılamasa da onun yerine bir Haber mesaj gönderdi. Medyanın önünde bulunma arzusunu dile getirdi. Dökülen sevgi ve destek için minnettarlığını dile getirerek bunun onun için dünyalara bedel olduğunu söyledi. Ayrıca Shah Rukh Khan’ı tebrik etti ve enerjisini övdü.

Shah Rukh ayrıca basın toplantısında şunları söyledi: “Bu bir kutlama. Yıllarca bir filmle yaşama şansımız çok nadir oluyor. Jawan’ın yapımı, Kovid ve zaman kısıtlamaları nedeniyle dört yıldır sürüyor. Bu filmde yer alan insanlar, özellikle Güney’den Mumbai’ye gelip yerleşen ve son dört yıldır Mumbai’de yaşayan ve şimdiye kadarki en zor iş olan bu film için gece gündüz çalışan insanlar.”

Etkinlik sırasında Kral Khan tarihi doğruladı ve tüm spekülasyonları ortadan kaldırdı. O, “26 Ocak Cumhuriyet Bayramı’nda (Pathaan ile) başladık, ardından Janmashtami’de Jawan’ı yayınladık, şimdi Yeni Yıl ve Noel yaklaşıyor, yayınlayacağız” dedi. Dunki. Ulusal entegrasyonu sürdürüyorum. Neyse, filmim vizyona girdiğinde bayramdır.” Hirani’nin yönettiği filmde başrolde Taapsee Pannu da yer alıyor.

Dunki arasında ilk işbirliğine imza atıyor. Chak De Hindistan aktör 3 Aptal şöhret yönetmeni Hirani ve Pembe aktör Taapsee. Aktörler Vicky Kaushal ve Dharmendra da filmin önemli bir parçası.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)