Instagram’da paylaşılan görsel. (Nezaket: iamsrk)
Yeni Delhi:
Cumartesi günü, usta aktör Jackie Shroff’un oğlu Tiger, büyük başarı elde eden Shah Rukh Khan’ı başarısından dolayı tebrik eden ünlüler listesine katıldı. Javan. Cumartesi günü X (eski adıyla Twitter) profilinde, heropanti Star, süperstarı şu sözlerle tebrik etti: “Çıtayı yükseltti ve çıtayı kırdı! Shah Rukh Khan’ı başka bir tarihi başarıdan dolayı tebrik ederiz efendim, her zaman sevgi dolu.” Tüm iyi dileklere yanıt vermek için yoğun programından biraz zaman ayıran Kral Khan da Tiger’a en sevimli şekilde yanıt verdi. Pathaan yıldızı cevabında şunu yazdı: “Kya Karoon Kaplanı (Ne yapmalı Tiger)… hiçbir çubuk yeterince yüksek değil!! Kolaylıkla takla attığını görmeyi bekliyorum… Ha ha… seni seviyorum ve teşekkür ederim…”
SRK ve Tiger’s X değişimine buradan göz atın:
SRK’nın yanıtı şöyle oldu:
Taran Adarsh’ın neler paylaştığını görün:
Javan yıldız incelemelerine açıldı. Film eleştirmeni Saibal Chatterjee, Haberler için yaptığı incelemede filme 5 üzerinden 3,5 yıldız verdi ve şunu yazdı: “Tüm bunları yapmak için, SRK’dan daha iyi donanıma sahip olan, hatta hayattan daha büyük bir aksiyon kahramanını canlandırdığı zaman bile. Kendisine ve milletine birden fazla şekilde haksızlık eden, gerçek dünyaya kök salabilen ve yenilmez, süper kahraman benzeri bir kişilik yansıtırken bile tuvali insanlıkla birlikte canlandırabilen güçlü bir sanayiciyi alt etme misyonu mu?”
Yeni Delhi:
Cumartesi günü, usta aktör Jackie Shroff’un oğlu Tiger, büyük başarı elde eden Shah Rukh Khan’ı başarısından dolayı tebrik eden ünlüler listesine katıldı. Javan. Cumartesi günü X (eski adıyla Twitter) profilinde, heropanti Star, süperstarı şu sözlerle tebrik etti: “Çıtayı yükseltti ve çıtayı kırdı! Shah Rukh Khan’ı başka bir tarihi başarıdan dolayı tebrik ederiz efendim, her zaman sevgi dolu.” Tüm iyi dileklere yanıt vermek için yoğun programından biraz zaman ayıran Kral Khan da Tiger’a en sevimli şekilde yanıt verdi. Pathaan yıldızı cevabında şunu yazdı: “Kya Karoon Kaplanı (Ne yapmalı Tiger)… hiçbir çubuk yeterince yüksek değil!! Kolaylıkla takla attığını görmeyi bekliyorum… Ha ha… seni seviyorum ve teşekkür ederim…”
SRK ve Tiger’s X değişimine buradan göz atın:
Shah Rukh Khan, Tiger’ın yanı sıra aktrisler Ameesha Patel, Genelia D’souza ve Gadar 2 yönetmeni Anil Sharma’nın da tebrik dileklerine yanıt verdi.Kya karoon Tiger…hiçbir bar yeterince yüksek değil!! Kolaylıkla takla attığını görmeyi bekliyorum… Ha ha… seni seviyorum ve teşekkür ederim… https://t.co/7dQnVyEVSq
— Shah Rukh Khan (@iamsrk) 10 Eylül 2023
SRK’nın yanıtı şöyle oldu:
Dileklerin, sevgin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim dostum…. sana sevindim ve @geneliad filmi çok beğendim!!! İkinize de sevgim her zaman. Yakında görüşürüz… https://t.co/P56YoPIOcs
Bu arada, 2. Günde ₹ 100 crore sınırını geçtikten sonra Shah Rukh Khan’ın Javan Bollywood ticaret analisti Taran Adarsh’a göre yalnızca 3. günde muazzam bir ₹ 68,72 crore elde etti. Filmin Hintçe versiyonunun koleksiyonu şu anda ₹ 180,45 crore seviyesinde. Taran Adarsh X (eski adıyla Twitter) paylaşımında filmin “şimdiye kadarki en yüksek 3 günü” kazanarak tarih yarattığını ekledi. Taran Adarsh şunu yazdı: “Tsunami – kasırga – tayfun… #jawan bir #bo canavarıdır, 3. günde aşırı hıza çıkıyor [sat]… tarih yaratıyor, bugüne kadarki en yüksek *3 gün* [#hindi version]…4. günü bekleyin [sun], resim abhi baaki hain… per 65.50 cr, cuma 46.23 cr, cumartesi 68.72 cr. Toplam: ₹ 180,45 cr. #Hintçe. #hindistanbiz. #gişe.”Teşekkür ederim Ameesha!!! Arayı kapatmak güzeldi…Sevgiler!! https://t.co/LvnU3hKOum
Taran Adarsh’ın neler paylaştığını görün:
Filmin açılış günü koleksiyonu hakkında – Javan vizyona girdiği ilk günde Hindistan gişesinde rekor kıran ₹ 65,50 crore kazandı. Filmin açılış günü koleksiyonu, Shah Rukh Khan’ın hit filmi Pathaan’dan %19,09 oranında gerçekleşti. Taran Adarsh X (daha önce Twitter olarak adlandırılıyordu) gönderisinde şöyle yazdı: “Jawan sansasyonel…Tarih yaratıyor…Jawan topu stadyumun dışına atıyor, Önceki tüm rekorları yerle bir ediyor… En büyük açılış [Hindi films] Hindistan’da. 1. gün… Jawan: ₹ 65,50 cr [19.09% HIGHER than #Pathaan]”TSUNAMİ – KIRIŞIK – TAYFUN… #Jawan bir #BÖ MONSTER, 3. Günde aşırı hıza çıkıyor [Sat]… Şimdiye kadarki EN YÜKSEK *3 günlük* TARİHİ yaratır [#Hindi version]… 4. Günü Bekleyin [Sun]resim abhi baaki hain… Per 65.50 cr, Cum 46.23 cr, Cumartesi 68.72 cr. Toplam: ₹ 180,45 cr. #Hintçe. #Hindistan biz… pic.twitter.com/hYuRck6CNZ
— taran adarsh (@taran_adarsh) 10 Eylül 2023
Javan yıldız incelemelerine açıldı. Film eleştirmeni Saibal Chatterjee, Haberler için yaptığı incelemede filme 5 üzerinden 3,5 yıldız verdi ve şunu yazdı: “Tüm bunları yapmak için, SRK’dan daha iyi donanıma sahip olan, hatta hayattan daha büyük bir aksiyon kahramanını canlandırdığı zaman bile. Kendisine ve milletine birden fazla şekilde haksızlık eden, gerçek dünyaya kök salabilen ve yenilmez, süper kahraman benzeri bir kişilik yansıtırken bile tuvali insanlıkla birlikte canlandırabilen güçlü bir sanayiciyi alt etme misyonu mu?”