Priyanka Chopra’nın Doğum Günü Çocuğu Nick Jonas İçin Gönderisi Saf Aşktır. bonus

SuGiBi

New member
Görüntü Priyanka Chopra tarafından paylaşıldı. (Nezaket: priyankachopra)

Yeni Delhi:

Priyanka Chopra’nın kocası Nick Jonas’a yönelik dileği bugün internetteki en güzel şey olabilir. Cumartesi günü 31 yaşına giren şarkıcı-oyuncu, eşi ve dünya yıldızı Priyanka Chopra’dan en tatlı dileği aldı. Kale Oyuncu, doğum günü çocuğunun ve kendisinin bir sürü fotoğrafını tatlı bir başlıkla birlikte yayınladı. Ancak kalbimiz, baba Nick’in kızı Malti ile birlikte çekilmiş bu sevimli fotoğrafına bağlı. İçinde Nick Jonas’ın küçük çocuğuna sevgiyle biraz süt beslediğini görebiliyoruz. Görüntüleri paylaşan Priyanka Chopra, “Seni kutlamak hayatımın en büyük neşesi. Beni mümkün olduğunu bilmediğim yollara ittin.. bana hiç bilmediğim huzuru gösterdin.. ve sadece senin yapabileceğin kadar sevmeyi gösterdin” yazdı. . Seni seviyorum doğum günü çocuğum! Umarım tüm hayallerin her zaman gerçekleşir… Doğum günün kutlu olsun bebeğim.”

Buradaki yazıya bir göz atın:

Bu arada Nick Jonas, erkek grubunun ABD genelinde düzenlediği konserlerle meşgul olabilir, ancak şarkıcı-aktör hayranlarına şovlarından, elbette eşi Priyanka Chopra’nın da yer aldığı iç resimlerle ikram etmek için her zaman zaman buluyor. Birkaç gün önce Nick Jonas, Los Angeles’taki Dodger Stadyumu’ndan bazı fotoğraflar paylaştı. Nick Jonas ve Priyanka Chopra’nın ilk randevularından birinin olduğu stadyumdu. Kendisinin ve Priyanka’nın sevimli bir çift fotoğrafını ve ardından cömert stadyumun fotoğraflarını paylaşan Nick Jonas, şunları yazdı: “Kardeşlerimle maç izlemekten Priyanka Chopra ile ilk randevularıma ve şimdi Dodger Stadyumu’nda bir gösteri oynamaya kadar… Ne kadar dolu bir daire. an.”

Nick Jonas’ın eşi Priyanka Chopra, gönderinin altına kalp emojisi bırakan ilk kişiler arasındaydı. Nick Jonas’ın paylaşımı şöyle:

Priyanka Chopra’nın yer aldığı Dodgers Stadyumu’ndaki gösteriden viral bir Haber olan ICYMI, birkaç gün önce internette yayıldı. Videoda bir hayranın Priyanka Chopra’ya “Nick Jonas’la evleneceğimi düşündüğümü söylemek istedim” dediği görülüyor. Hayran ekledi, “Ama bunu yaptığına sevindim.” Priyanka Chopra gülümsüyordu. Hayranla el sıkıştı ve “Ben de öyle yaptığım için mutluyum” dedi. Ahh. Viral Haberya buradan göz atın:

Priyanka Chopra ve Nick Jonas, tasarımcı Ralph Lauren’i temsil ettikleri büyük moda etkinliği Met Gala 2017’de buluştu. 2018 yılında Umaid Bhawan Sarayı’nda evlendiler. Nick Jonas, Priyanka Chopra’nın Love Again filminde Celine Dion ve Sam Heughan’la birlikte kısa bir rol oynamıştı.