“Yaratıcı Dehanızın Ellerinde Güvendeydi”

SuGiBi

New member
Ridhi ve Atlee. (Nezaket: RidhiDogra)

Yeni Delhi:

Shah Rukh Khan’ın üvey annesini canlandırmasıyla manşetlere çıkan Ridhi Dogra Javan, Atlee filminin yönetmeni için bir şükran notu yazdı. Ridhi de oradaydı Javan Cuma günü Mumbai’de basın toplantısı. Atlee ile etkinlikten bir fotoğraf paylaşan Ridhi, Atlee’nin “yaratıcı dehasının” “güvenli ellerde” olduğunu yazdı. Ancak filmin tanıtımları sırasında Ridhi, Shah Rukh Khan’ın 38 yaşındaki annesini oynamanın kendisi için kolay olmadığını söyledi. Ridhi, Atlee’yi etiketleyerek notta şunları yazdı: “Bugün sinemaya olan sevginizden bahsettiğinizi duyduğumda Çok etkilendim. Bir başka sinema aşığı olarak sen bizim için tam bir armağansın. Gelişen, tamamen canlanan, karakterlerinin ve hikaye anlatımının dünyasından keyif alan biri. İzleyicileri tek başına sinemaya geri getirdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Ve Filmlerin tadını olması gerektiği gibi çıkarın. Hayattan daha büyük ve Coşkulu!!”

Şöyle devam etti, “Ve büyünün ortasında sana tanıklık etme fırsatına sahip olmak hayallerin ürünü. Senin dehan hakkında yazmaya başlayamam. Seni sette hep gülerken gördüm, salatalık kadar havalı , vizyonunuzu hayata geçirmek için ekiple çılgınca çalışmak zorunda kalırken dinleniyorsunuz. Kaveri Amma’nızı oynamam için beni seçtiğiniz için size her zaman minnettar olacağım. Çılgın bir hareket. Ama yaratıcı dehanızın ellerinde güvendeydim . Bir psikopattan diğerine. Her zaman! Sana saygı duyuyorum ve ayrıca sen kendi çılgın yolculuğunu yaşarken çekimler sırasında bana bu kadar sabırlı davrandığın için teşekkür ederim. Bu bir onurdu. Beni bir parçası olmaya çektiğin için teşekkür ederim. ekibinize ve Jawaan festivali için büyük tebrikler hepimize bir film gibi geliyor.”

Ridhi’nin gönderisine bir göz atın:

Rolü hakkında konuşan Ridhi India Today’e şunları söyledi: “Dürüst olacağım, bu işi üstlenme konusunda çok gergindim ama daha iyisini bilmiyordum. Bunu yapmalı mıyım yoksa yapmamalı mıyım anlayamadım. yap. Bunda gördüğüm tek şey benim için zorlayıcı olmasıydı. Beni bunu yapmaya iten tek şey de buydu.”

Bu rolü seçmesinin ardındaki nedeni açıklayan Ridhi, “O zamanlar önemli roller oynadığım tüm web dizileri gibi ben de çekim yapıyordum, o sırada Kaveri adlı bu karakter için bir çağrı aldım. Benim için ben bir sinema öğrencisi ve Atlee’nin benimle tanışmak istediği söylendiğinde bu çok büyük bir olaydı. O zamanlar çekime başlamışlardı. Atlee’nin beni sette aradığında SRK’nın yerde çekim yaptığını hatırlıyorum. Benim için Onun seviyesindeki bir yönetmenin benimle buluşmak için zaman ayırması çok büyüktü.”

Jawan’ın yanı sıra Ridhi Dogra da TV şovlarındaki performanslarıyla tanınıyor: Radhaa Ki Betiyaan Kuch Kar Dikhayengi, Laagi Tujhse Lagan, Woh Apna Sa ve daha fazlası. ALT Balaji web dizisinde görüldü Evli Kadın Ve Asur.