Son aktivite

• Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Fil suresi hikayesi nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    [Fil Suresi: Tarihsel Bir Direnişin Arka Planı] Bir gün eski bir dostumla sohbet ederken, Fil Suresi'ni ve bu surenin tarihsel anlamını...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda FEA nedir tıpta ? başlıklı bir konu başlattı.
    FEA Nedir Tıpta? Bir Karşılaştırmalı Analiz Hepimiz, tıpta kullanılan yeni teknolojilerin ve terimlerin karmaşıklığına zaman zaman kafa...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Eğitim Felsefesinin Amacı Nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Eğitim Felsefesinin Amacı Nedir? Bir Kez Daha Düşünmemiz Gereken Derin Bir Soru Eğitim, Sadece Bir Öğrenme Süreci Mi? Yoksa Daha...
  • Selin
    Selin , Teknoloji Trendleri forumunda Enerji nedir 8. sınıf ? başlıklı bir konu başlattı.
    Enerji Nedir? 8. Sınıf Öğrencisi Gibi Eğlenceli Bir Yaklaşım Selam genç bilim insanları! Şimdi de kafamıza takılan o büyük soru üzerine...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda Ekoloji Sistemi Nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    [color=]Ekolojik Sistem Nedir? Doğanın Denge Unsurları ve İnsanlıkla İlişkisi Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda ekoloji ve ekosistem...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Divani hat sanatı nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Divani Hat Sanatı: Geçmişin İzinde Bir Yolculuk Bir sabah, yaşlı bir ustanın dükkanında oturmuş, geçmişin izlerini taşıyan bir hat...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Dikkat eksikliği beynin hangi bölüme girer ? başlıklı bir konu başlattı.
    Dikkat Eksikliği Beynin Hangi Bölümüne Ait? Bir Kez Daha Beynimizi Anlamak! Merhaba forum üyeleri! Bugün sizlerle sıkça...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Alımlı Biri Ne Demek ? başlıklı bir konu başlattı.
    Alımlı Biri Ne Demek? Toplumda Algı ve Gerçekler Herkesin aklında bir "alımlı kişi" tanımı vardır, ancak bu tanım genellikle kişisel...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Alaska tatlısı nerenin ? başlıklı bir konu başlattı.
    Alaska Tatlısı: Nereden Geliyor Bu Efsanevi Lezzet? Bir Giriş: Tatlıyla Yola Çıkmak Bir akşam yemeği sonrası tatlı menüsünü...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda El bilek çatlak alçıya alınır mı ? başlıklı bir konu başlattı.
    El Bilek Çatlağı ve Alçı Uygulaması: Doğru Yaklaşım mı? Bir kaç hafta önce, ofiste masa başında çalışırken yanlış bir hareket sonucu...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda Balensiz Sütyen Dolgulu Mu ? başlıklı bir konu başlattı.
    Balensiz Sütyen Dolgulu Mu? Bilimsel Bir Bakış Herkese merhaba! Bugün oldukça ilginç ve tartışmaya açık bir konuyu ele almak istiyorum...
  • Can
    Can , Magazinin Nabzı forumunda Dimetilaminoetanol ne işe yarar ? başlıklı bir konu başlattı.
    Dimetilaminoetanol: Beyninizin Yeni En İyi Arkadaşı mı? Hey, sen de mi "dimetilaminoetanol"u (DMAE) duydun? Hayır, bu bir uzaylı türü...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Cerrah Türkçe mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    [color=]Cerrah Türkçe mi? Türkçede "cerrah" kelimesi, tarihsel kökeni, kullanım biçimi ve sosyo-kültürel bağlamı göz önünde...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Celal Şengör Latince biliyor mu ? başlıklı bir konu başlattı.
    Bir Dilin Sırları: Celal Şengör ve Latince'nin Perde Arkası Geçen gün bir arkadaşım bana Celal Şengör’ün Latince bilip bilmediğini...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Cacık Muhabbeti Nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Cacık Muhabbeti: Toplumsal Bir Fenomenin Derinlemesine İncelenmesi Günümüzde, "cacık muhabbeti" ifadesi, genellikle boş, gereksiz veya...