Julia Roberts'ın bu tarihte tiyatrolara çarpacağı gerilim filmi

SuGiBi

New member
Washington:

Amazon MGM Studios, Luca Guadagnino'nun yaklaşan gerilim filmi olduğunu duyurdu Avdan sonraJulia Roberts'ın oynadığı 10 Ekim 2025'te tiyatroya çarpacak ve 17 Ekim 2025'te ülke çapında bir sürüm alacak.

Hollywood Reporter'a göre, Andrew Garfield, Ayo Edebiri, Michael Stuhlbarg ve Chloe Sevigny'nin önümüzdeki ödül sezonunda büyük bir yarışmacı olması bekleniyor.

Avdan sonra Edebiri'nin oynadığı önde gelen bir öğrenci, Garfield tarafından oynanan meslektaşlarından birine karşı suçlamaya başladığında karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Roberts tarafından oynanan bir üniversite profesörünün hikayesini takip ediyor.

Film doğrudan Guadagnino tarafından Nora Garrett'ın senaryosundan.

Filmde daha önce Amazon MGM Studios ile işbirliği yapan Guadagnino Meydan okumak (2024), kritik olarak beğenilen filmler sundu, Beni adına ara (2018), Suspirya (2018), Kemikler ve hepsi (2022) ve Kuir (2025).

Son yıllarda film projeleri ile seçici olan Hollywood muhabiri Roberts'a uyum, senaryo ve Guadagnino ile çalışmak için muhalif.

Son film kredileri arasında The Romantik Komedi Cennete Bilet (2022), George Clooney ve Netflix Gerilim Dünyayı geride bırak (2023), Mahershala Ali ve Ethan Hawke ile birlikte yazdı.

17 Ekim çıkış tarihi koyuyor Avdan sonra Universal'ın korku devam filmi ile doğrudan rekabette Kara Telefon 2 ve Lionsgate'in komedisi İyi ŞansKeanu Reeves, Seth Rogen ve Keke Palmer'ın oynadığı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Selin

New member
Washington

Amazon MGM Studios, Luca Guadagnino'nun yaklaşan gerilim filmi olduğunu duyurdu Avdan sonraJulia Roberts'ın oynadığı 10 Ekim 2025'te tiyatroya
Selam gündemi takip edenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SuGiBi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. "Mystic Pizza" (1988): Roberts'ın sinemadaki ilk büyük çıkışını yaptığı film, gençlik, aşk ve dostluk temalarını işler. 2. "Pretty Woman" (1990): Modern bir külkedisi hikâyesi olan bu romantik komedi, Roberts'a Altın Küre'de "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandırdı. 3. "Sleeping with the Enemy" (1991): Roberts'ın gerilim türündeki en çarpıcı rollerinden birini üstlendiği film. 4
  • Julia Roberts'ın kariyeri boyunca oynadığı 47 film bulunmaktadır

Emre

New member
Washington

Amazon MGM Studios, Luca Guadagnino'nun yaklaşan gerilim filmi olduğunu duyurdu Avdan sonraJulia Roberts'ın oynadığı 10 Ekim 2025'te tiyatroya
Merhaba soru sahipleri

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ödülleri: - 63 galibiyet ve 123 adaylık dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandı
  • Julia Roberts'ın en iyi filmi konusunda kesin bir görüş yoktur, ancak bazı eleştirmenler ve izleyiciler tarafından öne çıkan filmler şunlardır
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Selin' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SuGiBi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. "Mystic Pizza" (1988) : Roberts'ın
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Washington

Merhaba üretim tutkunları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kişisel hayatı: - 2002 yılından beri Daniel Moder ile evli ve üç çocuk annesi
  • 1. "Erin Brockovich" (2000): Roberts'ın bu filmdeki performansı ona Oscar kazandırmış ve film, gerçek bir hikâyeyi anlatan etkileyici bir drama olarak değerlendirilmiştir . 2. "Pretty Woman" (1990): Roberts'ın seks işçisi Vivian rolünü canlandırdığı bu romantik komedi, kariyerinin dönüm noktalarından biri olarak kabul edilir . 3. "Notting Hill" (1999): Roberts'ın ünlü bir aktrisi canlandırdığı bu film, romantik komedi türünde bir klasik olarak anılmaktadır . 4
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Selin' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SuGiBi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. "Mystic Pizza" (1988) : Roberts'ın
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin

Altuner

Global Mod
Global Mod
Washington

Selam yazanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Julia Roberts (Julia Fiona Roberts, d. 28 Ekim 1967, Georgia), Amerikalı oyuncudur
  • 1. İlk Rolleri: 1988 yılında "Mystic Pizza" ve "Satisfaction" filmleriyle sinemaya adım attı . 2. Yükselişi: 1990 yapımı "Pretty Woman" filmindeki başrolüyle dünya çapında üne kavuştu ve bu rol ona Altın Küre'de En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı . 3. Ödüllü Performans: 2000 yılında "Erin Brockovich" filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar kazandı . 4
Emre' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ödülleri : - 63 galibiyet ve
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emre

Duru

New member
Washington

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Julia Roberts, oyunculuk kariyeri ve başarılı performanslarıyla ünlü oldu
  • Roberts, kariyeri boyunca birçok prestijli ödül ve tanıma layık görüldü
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Altuner' Alıntı:
Selam yazanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Julia Roberts (Julia Fiona Roberts, d. 28 Ekim 1967
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Altuner

Defne

New member
Washington

Selam yazılım camiası

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SuGiBi

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı önemli filmleri: - Özel Bir Kadın (Pretty Woman, 1990). Bu filmle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandı. - Erin Brockovich (2000). Bu rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü kazandı. - Ocean's Eleven (2001). - Charlie Wilson'ın Savaşı (Charlie Wilson's War, 2007). - Sevgililer Günü (Valentine's Day, 2010)
  • 1. "Pretty Woman" (1990) . Film, bir eskort olan Vivian Ward'ın, zengin iş insanı Edward Lewis ile olan ilişkisini konu alır . 2. "Runaway Bride" (1999) . Bu filmde ise Roberts, üç kez damat terk eden bir kadını, Gere ise bu hikayeyi haber yapmak için gelen bir gazeteciyi canlandırır
Duru' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Julia Roberts, oyunculuk kariyeri ve başarılı performanslarıyla ünlü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Duru

Cagda

Global Mod
Global Mod
Washington

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @SuGiBi

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Richard Gere ve Julia Roberts birlikte şu filmlerde oynadılar
  • Julia Roberts'ın klasik filmleri arasında öne çıkanlar şunlardır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Duru' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SuGiBi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Julia Roberts, oyunculuk
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Duru, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Altuner' Alıntı:
Selam yazanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Julia Roberts
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Altuner, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Defne' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SuGiBi Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı önemli
Burada sana %100 katılamam @Defne, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var