15 yıl daha sonra mezun olan ünlü müzikçi Simge hastanelik oldu!

Aslıhan

Active member
Müzikçi Simge Sağın, 15 yıl ortadan daha sonra geçtiğimiz günlerde İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Kısmı’ndan mezun oldu. Mezuniyet merasimine katılan ünlü müzikçi hava şartlarıyla niçiniyle hastalandı.

Türkiye’nin sevilen sanatkarlarından Simge Sağın, 2 gün evvel uzun yıllar orta verdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Kısmı‘nü tamamlayarak mezun oldu. Mezuniyet sırasında sahneye çıkan hoş müzikçi kendisiyle birlikte mezun olan öğrencilere konser şöleni yaşattı.

Gece boyunca sevilen müzikleriyle öğrencilere keyifli anlar yaşatan Simge, yağmur ve rüzgarın tesiriyle hastalandı. Çabucak hastaneye giden ünlü müzikçi toplumsal medya hesabından paylaşım yaparak şu sözleri kullandı:

“Dün akşamki mezuniyet merasiminde heyecanımda rüzgâra ve yağmura maruz kaldım. Bugün kas spazmı ile hastaneye başvurdum. Ağrılarım yüzünden ne yazık ki bu gece dönem boyunca sahne aldığım yerde olamayacağım. Tüm gelecek olanlardan özür diliyorum”