2 Yıldızlı Trinetra Haldar’ın İlk Çekim Günü Ne Yaptı?

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: trintrin)

Trinetra Haldar harika bir an yaşıyor. Doktor içeriği yaratıcısı, Zoya Akhtar ve Reema Katgi’nin Meher rolünde dikkat çekici bir performans sergiledi. Cennette yapılmış2. sezon. Trinetra Haldar, Hindistan’ın ilk transseksüel içerik oluşturucularından biri olarak ün kazanırken, şirketin yeni yapım başkanı olarak dizideki ilk oyunculuk performansıyla herkesi etkiledi. Cennette yapılmış. Şimdiyse Trinetra, çekimlerin ilk gününden bir kesit paylaştı ve ilk kez kamera karşısına geçtiği andaki ruh halini paylaştı. “16/03/2021. Bu günü asla unutmayacağım. Meher/Rahil’in arabada olduğu sahne ilk günümdü. Cennette Yapılmış 2, ve ilk kez bir kamera önünde oynuyorum. 23 yaşındaydım ve ilk staj rotasyonumu yeni bitirmiştim – jinekoloji,” diye yazdı Trinetra.

Sinema dünyasının kendisi için ne kadar yeni olduğundan bahseden Trinetra Haldar, “Eksen”, “jib”, “dolly”, “Haberin Detayları hareketi”, “10-1” gibi kelimelerin ne anlama geldiği hakkında hiçbir fikrim yoktu. Birine ‘keşif nedir?’ diye sorduğumu hatırlıyorum. “Buna keşif deniyor, Trinetra, Tanrım,” dedi. Bir doktor lisans eğitimi boyunca binlerce yeni kelime öğrenir ve sonra bunun kadar büyük bir sete adım atarsınız ve hepsinin sizin anlamadığınız koca bir dil konuştuğunu fark edersiniz. ABC’leri öğrenmeye yeni başlıyorum ve aman Tanrım, bu çok vahşi.”

Yönetmen Alankrita Shrivastava’nın da dahil olduğu ekiple çalışması hakkında Trinetra, “Çalışmalarına hayran olduğum inanılmaz @alankrita601 – Alankrita – o gün yardımcı oyuncum Akash ve beni oturttu ve repliklerimizi yaptık. Sete giderken Akash ve ben geçiş, rıza ve transfobi hakkında her şeyi konuştuk. Daha ilk gün – mahrem bir sahne, saldırganlık, şiddet – rahatlıkla söyleyebilirim ki, tam bir sinir küpüydüm. Gerçek hayatta bundan o kadar çok şey yaşıyorsunuz ki, ondan kopmak ve sadece işi yapmak ve etkilenmeden eve gitmek son derece imkansız geliyor.

“@avancontractor o gece saçlarını daha çok kesti ve @krystalmakeupnhair saçlarını başından sonuna kadar yerinde tuttu. Üç yıl boyunca sınır devamlılığını sürdürmek için harcanan katıksız çaba. @tashaonline ve @nishaa.guptaa, Meher’i muhteşem yaptı ve etki için cömertçe kollarıma ve bacaklarıma kir uyguladı. @alankrita601, UP sokaklarında bile kendimi iyi hissetmemi sağladı ve @nikosfoto’nun kamerasıyla her biri büyüleyici görünen çekimlerden geçtik. Geriye dönüp bakıldığında en az telaşlı günlerden biri olan ve yalnızca iki oyuncu verilen bu günde, oldukça büyük bir köyde 12 saat boyunca yaklaşık iki dakikalık içerik çıkarmanın nasıl sürdüğünü ve herkesin o köye ne kadar entegre olduğunu öğrendim. yazdı

Duygularını paylaşan Trinetra, “Sonunda barıştık ve o kadar minnettar hissettiğimi hatırlıyorum ki bir hastanede ve aynı zamanda setlerde bir gece vardiyasında yaşadım. Cennette yapıldı 2.

Buradaki gönderiye göz atın:

Trinetra Haldar, geçişini sosyal medyada belgeleyen ilk transseksüel Hintli içerik yaratıcılarından biridir. 21 yaşında cinsiyet doğrulama ameliyatı olan aktris, Manipal’deki Kasturba Tıp Fakültesi’nden tıp mezunu ve Karnataka’nın ilk transseksüel doktoru. Her iki mevsim Cennette yapılmış Prime Video’da izlenebilir.