Aamir Khan, Kızı Ira ve Eski Eşi Reena Dutta ile Birlikte Bir Etkinliğe Katıldı

SuGiBi

New member
Aamir Khan ve Ira bir etkinlikte fotoğraflandı

Yeni Delhi:

Aamir Khan ve kızı Ira Khan, Cumartesi günü Mumbai’de düzenlenen The CSR Journal Excellence Awards’ın 10. baskısında tebrik edildi. Etkinlikte baba-kız ikilisine Aamir Khan’ın ilk eşi Reena Dutta ve Ira’nın nişanlısı Nupur Shikhare de katıldı. Aamir Khan, Maharashtra Başbakanı Eknath Shinde tarafından tebrik edildi. Savunma Bakanı Rajnath Singh de sahnede hazır bulundu. Ira Khan ödül aldı. Aamir, Ira, Reena ve Nupur etkinlikte birlikte otururken görülebilir. Aamir Khan bordo renkli bir gömlek giyerken, Ira siyah bir sari giymişti. İç resimlere buradan bir göz atın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Aamir Khan’ın kızı Ira, 3 Ocak’ta Nupur Shikhare ile evlenecek. Haberi daha önce News 18 ile paylaşan Aamir Khan, “Ira 3 Ocak’ta evleniyor. Seçtiği çocuk, evcil hayvanının adı unka naam Popeye hai olan yetim” dedi. (evcil hayvanının adı Temel Reis) – o bir antrenör, Temel Reis gibi kolları var ama adı Nupur. Sevimli bir çocuk. Ira depresyonla mücadele ederken onun yanındaydı. Gerçekten onun yanında duran biri ve onu duygusal olarak destekledi. Birlikte çok mutlu oldukları bir çocuğu seçtiği için mutluyum. Çok iyi bir bağları var, birbirlerine gerçekten bakıyorlar ve birbirlerine değer veriyorlar.”

Aamir Khan ayrıca ekledi, “Bu film gibi bir diyalog olabilir ama Nupur’un bir oğul gibi olduğunu hissediyorum. Nupur çok iyi bir çocuk, onun gerçekten ailenin bir parçası olduğunu düşünüyoruz ve annesi Pritamji de zaten ailenin bir parçası olan biri. bizim ailemiz.” Düğünde duygusal olup olmayacağı sorulduğunda Aamir, “Main toh bada duygusal hota hoon bhai, uss din main bahut rone waala hoon yeh toh tay hai (Çok duygulanıyorum. O gün çok ağlayacağım, Elbette). Ailede çoktan ‘Aamir ko samhalna uss din (o gün Aamir’e iyi bak)’ tartışmaları başladı çünkü çok duygusalım. Ne gülümsememe ne de gözyaşlarıma hakim olamıyorum.”

Aamir Khan’ın hasta annesinin tedavisi nedeniyle Chennai’de yaşadığı bildirildi. Michaung Kasırgası’nın bu hafta başında Tamil Nadu’da hasara yol açmasının ardından Karapakkam’daki itfaiye ve kurtarma departmanı tarafından Chennai’de bir teknede kurtarılan Aamir Khan ve Tamil aktör Vishnu Vishal’in fotoğrafları viral oldu. Fotoğrafları paylaşıyorum Durmadan çalışan tüm idari kişilere teşekkür ederiz.” Bir göz atın:

Villa topluluğumuzdan birçok yaşlının yanı sıra 30’dan fazla kişi çıkarıldı.
Hepimize yardım eden ve Karapakkam’daki diğer insanlara yardım eden itfaiyecilere teşekkürler…

Onlara elimizdeki yiyeceklerden verdik..

Lütfen bu insanlara da yardım edin.. durmaksızın çalışıyorlar… https://t.co/1FmJoGSPzV

— VISHNU VISHAL – VV (@TheVishnuVishal) 5 Aralık 2023
Aamir Khan bundan sonra Sitaare Zameen Par’da rol alacak. Filmin tüm oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı. En son Forrest Gump’ın resmi Hintçe versiyonu olan Laal Singh Chaddha’da görüldü. Kareena Kapoor filmde kadın başrolü oynadı.