Aamir Khan'ın Taare Zameen par, Stog vejeteryan'a rağmen hayatta kalmak için eti kesti

SuGiBi

New member
Aamir Khan'ın katı bir baba olarak yıldız performansı ile milyon göz küresi alan Vipin Sharma Taare Zamen parLallantop ile yapılan son röportajda mücadele eden günlerini hatırladı.

Vipin Sharma bir kez oyunculuktan vazgeçmişti ve daha yeşil meralar bulmak için Kanada'ya gitti. Ancak bir atölye düşünce seyrini değiştirdi.

“Kanada'daki atölyeye katıldıktan sonra, hayatımda oyunculuk dışında hiçbir şey olmadığını fark ettim ve başka bir şey yapamıyorum. Bu yüzden tüm eşyalarımı Toronto'daki sokakta attım ve Hindistan'a tek yönlü bir biletle karşılaştım.”

Oyuncu, Kanada için ayrılmanın arkasındaki nedenini paylaştı. “Çok memnun olmayan bir insandım ve çok fazla tartışıyordum. Bir trende koltuk rezerve etmek için rüşvet vermeyi sevmedim, genel çevreyi sevmedim ve benimle çok fazla öfke yaşadım çünkü neden ourun ne gibi bir şey olduğunu ve bir gecekondu içinde büyüdüğünü merak ediyordum.

Önde gelen filmlerde yayınlanmadan önce Vipin Sharma, birçok farklı restoranda, bir araya gelmek için yardımcı şef olarak çalıştı. Vejetaryen olmasına rağmen eti bile kestiği o günlerden bir fıkra paylaştı.

“Ham eti kesmek ve temizlemek zorunda olduğum bir İrlanda restoranında çalıştım ve vejeteryan olduğum. Başka umutlarım yoktu ve param yoktu, bu yüzden Tanrı'ya dua ettiğimi ve bu planı benim için ne sorduğumu hatırlıyorum. Ertesi gün Toronto'daki büyük bir kanalda ilk düzenleme işimi indirdim.”

Vipin Sharma, Monkey Man (2024), Gangs of Wasseypur (2012), Hotel Mumbai (2018) ve Paatal Lok (2020). Hey TV dizisinde son görülen şey Suç Dökme Saqib Saleem, Rajesh Tailang ve Rahul Bhat ile birlikte.