Abhishek Bachchan Gişe Başarısı İçin Ponniyin Selvan 2 Takımına Haykırıyor

SuGiBi

New member
Görüntü Abhishek Bachchan tarafından paylaşıldı. (nezaket: bachchan)

Abhishek Bachchan bir not verdi Ponniyin Selvan 2’ler gişede muhteşem gösteri. Film dünya çapında 200’den fazla crore topladı. Ticaret analisti Taran Adarsh tarafından paylaşılan bir gönderiyi tweet-alıntı yapan Abhishek, alkış emojileri bıraktı. Orijinal tweet’e göre, Mani Ratnam şaheseri “gişede büyü yapmaya devam ediyor” Yazıyordu, “PS2 muazzam rakamlar topluyor…#ManiRatnam’ın #PonniyinSelvan2 [#PS2] #BO’da büyü yapmaya devam ediyor… Rekorlar kitabı yeniden yazılıyor! #PS2Kayıt defterlerini Başarıyla Yeniden Yazıyor. Tweet’e yeni bir poster de eklendi.

?????????????????????????????? https://t.co/vGLgyxvkcR

— Abhishek ?????????????????????????????? (@juniorbachchan) 2 Mayıs 2023
Bundan önce Abhishek Bachchan, takım için bir tweet paylaştı. Ponniyin Selvan 2 filmi izledikten sonra. dedi ki, “#PS2 tek kelimeyle harika!!! Şu anda kelimeler için kayıp. Çok bunalmış Tüm ekibe tebrikler #ManiRatnam @chiyaan, @trishtrashers, @actor_jayamravi, @Karthi_Offl ve diğer oyuncular ve ekip.” Abhishek, filmde Pazhuvoor Kraliçesi Nandini’yi oynayan eşi Aishwarya Rai Bachchan için de özel bir not yazdı. “Ve bu yüzden, Bayan Her’in açık ara en iyisi ile gurur duyuyorum. #AishwaryaRaiBachchan.” Tweet’i kısa sürede viral oldu. Gönderiye yanıt veren bir hayran, “Yapmanız gerektiği gibi! Şimdi daha fazla filme imza atmasına izin verin, siz de Aaradhya ile ilgilenin.” Bunun üzerine oyuncu, “İmzalasın mı??? Efendim, kesinlikle benim iznime ihtiyacı yok. Özellikle sevdiği bir şey.”

#PS2 tek kelimeyle HARİKA!!!
Şu anda kelimeler için kayıp. Çok bunalmış Tüm ekibe aferin #ManiRatnam@chiyaan@trishtrashers@actor_jayamaravi@Karthi_Offl ve oyuncu kadrosunun ve ekibin geri kalanı. Ve böylece, Bayan Her’in açık ara en iyisi ile gurur duyuyorum. #AishwaryaRaiBachchan

— Abhishek ?????????????????????????????? (@juniorbachchan) 29 Nisan 2023
İmzalasın mı??? Efendim, kesinlikle benim iznime ihtiyacı yok. Özellikle sevdiği bir şey.

— Abhishek ?????????????????????????????? (@juniorbachchan) 29 Nisan 2023
Ponniyin Selvan 2 Vikram, Jayam Ravi, Sobhita Dhulipala, Trisha Krishnan ve Karthi’yi canlandırıyor. Film, Kalki Krishnamurthy’nin ünlü romanından uyarlanmıştır.

Film eleştirmeni Saibal Chatterjee, Haberler için yaptığı incelemede, “Ponniyin SelvanKalki’nin başyapıtından yönetmen Mani Ratnam, B. Jeyamohan ve Elango Kumaravel tarafından yapılan bir uyarlamaya dayanan film, çok sevilen edebi eserle biraz cüretkar davranıyor. Temettü verir çünkü ayrılmalar asla gereksiz yere bilinçli değildir. Yapının genel etkisi, Ratnam’ın hikayenin teknik yönleri ve metinsel özü üzerindeki sıkı kavrayışıyla vurgulanıyor.”