Abhishek Malhan, Jiya Shankar ve The Falaq Naazz Factor

SuGiBi

New member
Fragmanda Jiya Shankar. (Nezaket: Voot)

Yeni Delhi:

içindeki dinamikler Büyük Patron OTT 2 her geçen gün değişiyor. İster Jad Hadid’in ekrandaki öpücüğü, ister Pooja Bhatt’ın saçma sapan yaklaşımı olsun, şov hayranları ekranlarına yapışmış durumda. Şimdi, yapımcıların Instagram’da yayınladığı tanıtımda Jiya Shankar ve Abhishek Malhan, salon alanında Falaq Naazz’dan bahsediyor. Klip, Jiya’nın Abhishek’e Falaq Naazz’ın davranışında fark ettiği değişiklikleri anlatmasıyla açılıyor. “Mujhe hatırlatma de rahi thi, kaptan Ji kachra rakhne bol dena…Evet bhi karnay bol dena…Tabhi maine kaha ‘bol diya.’ [Falaq, out of nowhere, was giving reminders to me and finally, I said yes, it’s done.]”

Bu arada Avinash Sachdev, Falaq Naazz’a olan duygularını itiraf etti. Twitter’da bir hayran sayfası tarafından paylaşılan bir Haberda, oyuncunun Falaq ile konuştuğu görülüyor. “Sana şahsen nasıl hissettiğimi söylemek istedim. Bence senden hoşlandığımı bilmelisin. Kimse nasıl hissettiğimi öğrenmeden önce sana söylemek istedim.

#Canlı yem#Avinaş duyguları olduğunu söyledi #Falaqnaaz !! #BiggBossOTT2pic.twitter.com/HxO9gKCbTl

— Canlı Yayın Güncellemeleri (@BBossLivefeed) 7 Temmuz 2023
yapımcıları Bigg Boss OTT 2’de var ayrıca Instagram’da Falaq Naazz ve Avinash Sachdev’in yer aldığı bir montajı paylaştı ve şöyle yazdı:Siz de bu prem kahaani’yi tezahür ettiriyor musunuz?

Bu, Avinash Sachdev’in eski kız arkadaşı Palak Purswani’nin, oyuncunun onu iki kez aldattığını açıklamasından günler sonra geldi. Dizide de yer alan Palak, Siddharth Kannan’a, “Bölümü ne zaman hatırlasam kanım kaynamaya başlıyor. Onu da düşünüyorum. Kısa bir tartışmanın ardından telefonunu kapıp arama kayıtlarına baktığımda ulaşamadım. İnanın o kadının adını ağzıma almayacağım çünkü onu suçlamaya hakkım yok… Kadını hiç sevmedim. [an actress] ve Avinash farkındaydı.”