Açelya Elmas: Alevler içinde kaldık zehirlendim

Aslıhan

Active member
Ünlü oyuncu Açelya Elmas çıkan yangınlar daha sonrasında birinci kere açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu fark etmeden zehirlendiğini söylemiş oldu.

Oyuncu Açelya Elmas, evvelki gün Türkbükü’ndeydi. Marmaris yangınında en ön saflarda ateşi söndürmek için çaba eden Elmas, “Termik santralin yandığı gün Ören’de hayvanları kurtarmaya çalışıyorduk. Oradan Kıyıkışlacık’a geçtik. Yangın söndürülüp soğutulunca sabah 5’te meskene gittim. Ciğerlerime gaz dolduğunu fark etmedim oysaki zehirlenmişim” dedi.

Oyuncu Marmaris yangınında en ön saflarda ateşi söndürmek ve hayvanları kurtarmak için yardımda bulunduğunu söylemiş oldu. Ünlü oyuncu, “Hem ülkemiz, hem dünya birbirinden makus felaketlere karşı savaş veriyor. Hastalık, zelzele, sel derken artık de yangınlar çıktı. İçimiz kan ağlıyor. Ben de birkaç gündür yangın söndürme takımlarıyla birlikte hem hayvanları, hem ormanları kurtarmak için savaş veriyordum. İnsan seyirci kalamıyor, bir şeyler yapmak istiyor. Bu sırada farkında olmadan gazdan zehirlenmişim. Termik santralin yandığı gün Ören’de hayvanları kurtarmaya çalışıyorduk. Oradan Kıyıkışlacık’a geçtik, yangın söndürüldü, soğutuldu. Ben de sabah 5’te meskene gittim. Ciğerlerime gaz dolduğunu fark etmedim. Bir iki gün meskende yattım, zehirlenmişim” dedi.