Açık Tost (Nefis Bir Tarif)

bencede

Active member
Açık Tost (Nefis Bir Tarif) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 orta uzunluk bazlama (kişi sayısınca arttırabilirsiniz)
  • 1 ufak domates (halka dilimlenmiş)
  • Birkaç dilim sucuk
  • Yeteri kadar kaşar peyniri rendesi
Sos için:

  • 1 yemek kaşığı salça (biber kullandım)
  • Minik bir diş sarımsak rendesi
  • Pulbiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Açık Tost (Nefis Bir Tarif) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bazlamayı ortadan ikiye bölelim sos için gerekli materyalleri bir kâsede karıştıralım (salça tuzluysa dikkat edin hayli baskın tat vermesin domates salçasıyla karıştırarak da kullanabilirsiniz) .
  2. Bazlamanın üzerine inceden sürelim ,her yerine gelecek biçimde.
  3. Kaşar peyniri rendesi serpelim .
  4. Domates ve sucuk dilimi yerleştirip tost makinesine alalım .
  5. Üzerine ikiye katlanmış yağlı kağıt serip makinenin kapağını kapatalım.
  6. Kaşar peyniri eriyince biraz bekleyin kağıdı yavaşça kaldırıp denetim edelim.
  7. Yapışmadan rahat kalkıyorsa kağıdı alalım tostlarımız hazır sıcak servis edelim.
Afiyet olsun ????.

Açık Tost (Nefis Bir Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst