bencede
Active member
Açık Tost (Nefis Bir Tarif) Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Açık Tost (Nefis Bir Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 orta uzunluk bazlama (kişi sayısınca arttırabilirsiniz)
- 1 ufak domates (halka dilimlenmiş)
- Birkaç dilim sucuk
- Yeteri kadar kaşar peyniri rendesi
- 1 yemek kaşığı salça (biber kullandım)
- Minik bir diş sarımsak rendesi
- Pulbiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Bazlamayı ortadan ikiye bölelim sos için gerekli materyalleri bir kâsede karıştıralım (salça tuzluysa dikkat edin hayli baskın tat vermesin domates salçasıyla karıştırarak da kullanabilirsiniz) .
- Bazlamanın üzerine inceden sürelim ,her yerine gelecek biçimde.
- Kaşar peyniri rendesi serpelim .
- Domates ve sucuk dilimi yerleştirip tost makinesine alalım .
- Üzerine ikiye katlanmış yağlı kağıt serip makinenin kapağını kapatalım.
- Kaşar peyniri eriyince biraz bekleyin kağıdı yavaşça kaldırıp denetim edelim.
- Yapışmadan rahat kalkıyorsa kağıdı alalım tostlarımız hazır sıcak servis edelim.
Açık Tost (Nefis Bir Tarif) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı