Acuka Tanımı

bencede

Active member
Acuka Tanımı İçin Gereçler

  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım çay bardağı galete unu
  • 1 su bardağı ceviz içi
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı acı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber
  • 1 çay kaşığının yarısı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon.
Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bütün gereçleri robottan geçiriyoruz. Çok çekmiyoruz biraz iri kalsın.
  2. çabucak sonrasında servis tabağına alalım üzerine biraz daha zeytin yağı gezdirin.
  3. Cevizle süsleyin, acukamız hazır deneyeceklere afiyet olsun
    ❤
Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst