Adanalı esnaf Türkiye’de bir prensip imza attı! Altın kaplama döner nazarannleri şaşırttı!

Aslıhan

Active member
Adana’da bir dönerci, Türkiye’de daha evvel hiç görülmemiş bir prensip imza attı. Tavuk döneri 24 ayar altınla kaplayarak müşterilerinin beğenisine sunan dönerci, bu hareketiyle toplumsal medyanın gündemine oturdu.

Adana’da 20 yıldır dönercilik mesleğiyle ilgilenen Mehmet İkram Taş, ailesinden aldığı meslekte bir unsur imza attı. Dönercilikte farklı bir bakış açısı yakalayan Taş, özel istek üzerine döneri 24 ayar altınla kaplayarak müşterilerine servis ediyor.

Taş, altın kaplama dönerin yanı sıra; öncesinde 2 metre uzunluğunda piton döner yaptıklarını belirtirken, “Şimdi yeni bir şey ekledik menüye. İsmi gold piton yani altın piton. Yeni bir şeyler yapmak istedik. Talep de var hoş de gidiyor şu an” tabirlerini kullandı.

Özel istek üzerine gold piton ismini verdikleri döneri hazırladıklarını söyleyen Taş, “Altın kaplama olduğu için titizlikle hazırlıyoruz. Altın üzere tadı da muazzam. Yeni başladık gold pitonumuzu servis etmeye. Önemli manada da talep var. Adana ve Türkiye’de birinci altın kaplama dönerimiz” halinde konuştu.

“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ KERE GÖRDÜM!”

24 ayar altın kaplama dönerin tadına bakan müşterilerden Emre Dizman’da görüşlerini şöyle söz etti:

“bu biçimde bir konsepti ben Türkiye’de birinci sefer gördüm. Hakikaten hayli lezzetli. Mehmet Bey’e de bu biçimde bir lezzeti bize kazandırdığı için epeyce teşekkür ediyorum. Herkesi buraya altın pitonu denemeye bekliyorum. Tavuk dönere bir farklılık gelmiş. Birinci sefer yiyorum ve epey da mutlu kaldım. Bu sunum yardımıyla de daha da iştahım açıldı. Altının tavuk dönerle sunulması epey değişik geldi bana. Dönere hayli da lezzet katmış”