Adipurush, TV Ramayana’da Laxman’ı Oynayan Sunil Lahri Tarafından İncelendi: “Felaket Bir Hayal Kırıklığına Uğradım”

SuGiBi

New member
Görüntü Twitter’da paylaşıldı. (nezaket: rajeshnair06)

Bombay (Maharaştra):

Ramanand Sagar’ın filminde Laxman’ı oynayan aktör Sunil Lahri RamayanaÇarşamba günü, Prabhas ve Kriti Sanon başrol oyuncusu etrafında devam eden tartışma hakkında konuştu. Adipuruş.

ANI’ye özel olarak konuşan Sunil, “Filmi izledim. Filmi izledikten sonra çok hayal kırıklığına uğradım… Aklımdan geçen düşünce, filmi neden izlemeye gittim? Resmi beğenmedim. Film hakkında sevdiğimi söyleyebileceğim sadece iki şey var – fon müziği ve sinematografi. Bu iki yönün dışında, film beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.”

“Resmi gördükten sonra nasıl tepki vereceğimi bilemedim. Bir karakteri canlandırdığım için kendimi bir kenara bırakıyorum. Ramayana, sinemada etrafımda oturanlar bile filmi izlemekten mutlu olmadılar. İki kadın birbirlerine ‘Hadi kalk biraz dolaşalım’ diyerek oturdular. Hangi saçmalıkları izliyoruz?’ Bunun üzerine diğer kadın ‘Başka bir şey yoksa görsel efektleri görelim’ dedi. Yanımda oturan bir adam arkadaşına ‘Ramazana adına ne gösteriyorlar?’ dedi” diye ekledi.

Sunil, “Bu modern bir film bile değil. Hangi açıdan modern? Karakterlere spor dövmeler yaptırarak bir film modernleşir mi? Yoksa bugünün saç modeli mi?”

“Karakterlerden infaza kadar filmle ilgili hiçbir şey mantıklı gelmedi. Filmin kimin için yapıldığını bilmiyorum. Hanuman-ji’ye sokakların dilini konuşturdular. Ravan, döven demir olarak gösteriliyor. hey bir demirci?”

Ayrıca, “Bu filmden çok beklentim vardı. Çok konuşulduğu için iyi bir izleme deneyimi olmasını ummuştum. Medya bana ulaştığında vermeyeceğimi söyledim. Filmi görene kadar bir açıklama. Filmi gördükten sonra ne diyeceğimi bilemedim.

Om Raut’un yönettiği, Adipuruş Lord Ram rolünde Prabhas, Tanrıça Sita rolünde Kriti Sanon, Laxman rolünde Sunny Singh ve Ravan rolünde Saif Ali Khan rol alıyor.

()