Aditi Rao Hydari Emoji Dansı Yapıyor. Dedikodu Erkek Arkadaşı Siddharth Etkilendi

SuGiBi

New member
Aditi Rao Hydari tarafından paylaşılan bir Haberdan kare.(nezaket: aditiraohydari )

Aktris Aditi Rao Hydari’nin yapamayacağı bir şey var mı? olmadığını düşünüyoruz. Oyuncu, yıllar içinde bir şarkıcı ve dansçı olarak cesaretini kanıtladı. Aditi Rao Hydari’nin eğitimli bir Bharatanatyam dansçısı olduğu göz önüne alındığında, bu hiç de şaşırtıcı değil. Ancak Pazar günü, Aditi klasik dans dünyasından uzaklaştı ve Fifty Fifty’s’e yivlendi. aşk tanrısı. Stilist Divyak D’Souza ile birlikte hit şarkıda emoji dansı yaparken görülüyor. Videoda, Aditi Rao Hydari mini etek ve büyük boy bir ceket giymiş olarak görülüyor. Oyuncu her zamanki gibi Haberda çok sevimli görünüyor. Altyazıda, “Pazar gününe özel emoji dans eğitimi. Görüntü yönetmenimiz Mitsy’ye birçok yeniden çekimimize katlandığı için sevgiler.”

Birkaç gün önce Aditi Rao Hydari, Jaipur’da aktris Bina Kak’ı ziyaret ettiğinde manşetlere taşındı. Ona erkek arkadaşı olduğu söylenen aktör Siddharth eşlik etti. Bina Kak, Rajasthan’daki evindeki buluşmadan görüntüler paylaştı. Görüntüleri paylaşan Bina Kak, “En çok çocuklar beni evde ziyaret ettiğinde mutlu oluyorum.” Deanne Panday, “Ne kadar mutlu fotoğraflar” yazdı.

Buradaki gönderiye bir göz atın:

Aditi Rao Hydari ve Siddharth, romantik aksiyon filminde başrolleri paylaşarak ekranı paylaştı. maha samudram 2021’de yayınlandı. Geçenlerde bir medya etkileşimi sırasında Siddharth’a aşk hayatı hakkında duyarsız ve oldukça müdahaleci bir soru soruldu. “Genellikle filmlerde aşk hikayeleriniz başarılı ama gerçek hayattaki aşk hikayeleriniz başarılı değil. Bu konuda hiç iç gözlem yaptınız mı?” Siddharth, “Bunu bir kez bile düşünmedim, ne rüyamda, ne de aynada yüzümü gördüğümde ama sen benim aşk hayatımla gerçekten ilgilendiğine göre, ikimiz de baş başa konuşabiliriz. Diğerlerinin hiçbir şeyi yok.” onunla ilgisi var ve onunla hiçbir ilgisi yok [Takkar] film de.”

İş cephesinde, Aditi görülecektir. Gandhi Sohbetleri Vijay Sethupathi, Arvind Swami ve Siddarth Jadhav ile birlikte. Ek olarak, Aditi Sanjay Leela Bhansali’nin filminde görünecek. HeeramandiManisha Koirala, Sonakshi Sinha, Richa Chadha, Sharmin Segal ve Sanjeeda Sheikh ile ekranı paylaşacağı yer.