Aditi Rao Hydari, Heeramandi Şarkısını Çekerken Neredeyse “Dengesini Kaybedeceğini” Söyledi

SuGiBi

New member
Resim X'te paylaşıldı. (Resim izniyle: vegbiriyanii)

Yeni Delhi:

Yıldızları Heeramandi – Sonakshi Sinha, Manisha Koirala, Aditi Rao Hydari, Sharmin Segal, Richa Chadha ve Sanjeeda Shaikh, Kapil Sharma'nın Netflix şovu The Great Indian Kapil Show'un son konuklarıydı. Programa konuk olarak katılan oyuncular, hem kamera arkası anekdotları izleyicilere aktardı hem de çekimler sırasındaki deneyimlerini paylaştı. Programın sunucusu Kapil Sharma onları ağır lehenga giyme konusunda sorguladığında oyuncular, kostümlerin gerçek ağırlıklarından bile daha ağır olduğunu söyledi.

Mujra yaparken yaşadığı komik bir olayı hatırlatan Aditi Rao Hydari, “Mujra sahnesini yaparken suyla dolu bir çeşme vardı. Dans ederken döndüğümde neredeyse dengemi kaybediyordum. Bunun üzerine Sanjay Air şöyle dedi: 'Choti hai isko peeche karo. Düşecek.” Lehenga'sının ağırlığı sorulduğunda Aditi, “Sanırım benden daha ağırdı” dedi.

Kostümlerden bahseden Manisha Koirala, “Kesinlikle çok ağırdı ama biz keyif aldık. Her şey Sanjay tarafından seçilip onun tarafından onaylanıyor ve biz de hepsini taşıyoruz. Bazı günler saç parçaları da oldukça ağırdı.”

Daha önce yıldız oyuncular komedyen Munawar Faruqui ile Mushaira Roast için yeniden bir araya gelmişti. Netflix Hindistan, oturumun bir Habersunu YouTube'da paylaştı. Söz konusu takımlar “Sonakshi Ki Saheliyan” ve “Manisha Ki Mallikain” idi. Aditi Rao Hydari, Manisha Koirala'nın ekibinin bir parçasıydı. Dizide Bibbojaan karakterini canlandıran oyuncuyu selamlayan Munawar, “Merhaba Aditi. Oldukça ahlakçı ve ilkeli bir kişilik. Değil mi? Katılıyor musun?” Odadaki herkes Munawar'la aynı fikirdeydi. “Mai bhi yahi kehna chahta hoon, ye apne Siddharthon se dur nahi rehtin (Ben bile aynı şeyi söylemeye çalışıyorum, o ilkelerinden uzak duramaz)” diye ekledi. Aditi Rao Hydari kızarmaya başladı ve zarif yüz pozunu (IYKYK) yaptı ve “Bilkul nahi, kabhi nahi (Kesinlikle hayır, asla)” dedi.

Heeramandi: Diamong Çarşısı Ayrıca diğerlerinin yanı sıra Fardeen Khan, Shekhar Suman, Taha Shah ve Adhyayan Suman da rol alıyor. Sanjay Leela Bhansali'nin yönettiği dizi şu anda Netflix'te yayınlanıyor.