Ahmet Dursun ve Asena Demirbağ boşandı! Dursun’dan şaşırtan kelamlar

Aslıhan

Active member
Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, 2019 yılında Asena Demirbağ ile nikah masasına oturmuştu. Ortalarında 19 yaş fark olan ikili, sürpriz bir biçimde boşandıklarını deklare etti.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, 2019 yılında Asena Demirbağ ile nikah masasına oturmuştu. Ortalarında 19 yaş fark olan ikili, memnunluklarını bir kız çocuğuyla pekiştirmişti. Lakin çift sürpriz bir biçimde boşanma sonucu aldıklarını açıklamıştı.

Geçtiğimiz sene birinci bebeklerini kucaklarına alan çift, evliliklerini tek celsede bitirdi.

Asena Demirbağ, “Çocuğumu babasız büyütmek istemiyorum. Boşanmaya gönlüm razı değil. Farklı karakterlerimiz var ve kızımız için sık sık bir ortaya geleceğiz” derken, evliliğini kurtarmak için elinden geleni yaptığını söz etti. Ahmet Dursun ise; “Farklı karakterlerdeyiz, fikir ayrılığı yaşadık” dedi.

“BOŞANMAYA RAZI DEĞİLDİM, YARI YOLDA KALDIM”

Boşandıktan daha sonra TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Asena Demirbağ, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Boşanmayı zorla kabul ettiğini söyleyen Demirbağ, “Yani epey üzgünüm bu biçimde olmamalıydı. Ortada küçük bir çocuk varken boşanmak bu kadar kolay olmamalı. Ben boşanmayı istemedim bunu daha evvel de söylemiş oldum. Kimi şeyler var, hiç bir şey gözüktüğü üzere değil ancak kızım için bu biçimde olması gerekiyor. Boşanmaya razı değildim kabul etmek zorunda kaldım epey üzgünüm. Ben ailemi karşıma almıştım. Ona hayli inandığım için fazlaca sevdiğim için. Yarı yolda kalmış hissediyorum” dedi.