Ajay Devgn bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: )
Başka bir gün, başka bir soru Bholaa sizi hafta ortası hüznünden kurtaracak seans. Son filminde yükseklere binen Ajay Devgn Bholaa‘ nin başarısı, Çarşamba günü hayranlarından gelen soruları memnuniyetle karşılayan başka bir Bholaa’ya Sor oturumu başlattı. “Aapke sawaal sadece Jawaab (Sorunuz benim cevabım)… bu doğaçlama soru sorularını seviyorum Hazır, ayarla, başla! 54 yaşındaki oyuncu, platformu hayranlarına açarken tweet’inde #AskBholaa” yazdı. Bholaadevam filmi, hayranları onu romantik bir filmde ne zaman görebilecek, oyuncunun adının nasıl yazıldığı, her türlü eğlenceliydi.
Birkaç saate yayılan oturum olabildiğince eğlenceli geçti. Ancak Ajay Devgn’in aşağıdaki tweet’lere verdiği yanıtlar dikkatimizi çekti. Birinde, bir Twitter kullanıcısı şu soruyu sordu: Singapur yıldız, “koi romantik film benim kab aa rahe ho? (Ne zaman romantik bir filmde rol alacaksınız) sorusuna yanıt veren oyuncu, “Jab U, Me, Aur Hum sab ki iccha hogi(U, Me, Aur Hum ve herkes bunu isteyeceği zaman).” Aktörün yanıtı, aynı adlı eşi U, Me Aur Hum ile olan ve aynı zamanda oyuncunun ilk yönetmenlik denemesi olan romantik filminde bir kelime oyunu oldu. Tweet’e buradan bir göz atın:
Buradaki tweetlere bir göz atın:
Başka bir gün, başka bir soru Bholaa sizi hafta ortası hüznünden kurtaracak seans. Son filminde yükseklere binen Ajay Devgn Bholaa‘ nin başarısı, Çarşamba günü hayranlarından gelen soruları memnuniyetle karşılayan başka bir Bholaa’ya Sor oturumu başlattı. “Aapke sawaal sadece Jawaab (Sorunuz benim cevabım)… bu doğaçlama soru sorularını seviyorum Hazır, ayarla, başla! 54 yaşındaki oyuncu, platformu hayranlarına açarken tweet’inde #AskBholaa” yazdı. Bholaadevam filmi, hayranları onu romantik bir filmde ne zaman görebilecek, oyuncunun adının nasıl yazıldığı, her türlü eğlenceliydi.
Birkaç saate yayılan oturum olabildiğince eğlenceli geçti. Ancak Ajay Devgn’in aşağıdaki tweet’lere verdiği yanıtlar dikkatimizi çekti. Birinde, bir Twitter kullanıcısı şu soruyu sordu: Singapur yıldız, “koi romantik film benim kab aa rahe ho? (Ne zaman romantik bir filmde rol alacaksınız) sorusuna yanıt veren oyuncu, “Jab U, Me, Aur Hum sab ki iccha hogi(U, Me, Aur Hum ve herkes bunu isteyeceği zaman).” Aktörün yanıtı, aynı adlı eşi U, Me Aur Hum ile olan ve aynı zamanda oyuncunun ilk yönetmenlik denemesi olan romantik filminde bir kelime oyunu oldu. Tweet’e buradan bir göz atın:
AMA oturumuna, hiç şüphesiz, oyuncunun yakın zamanda çıkardığı Bholaa hakkındaki sorular hakim oldu ve aktörlerin Twitter ileti dizisi bunun kanıtı olarak duruyor. Birinde bir kullanıcı, “Sir aapne ek hi dress me puri shooting kar daali. Kaise? (Efendim, Bholaa’nın tüm çekimini aynı kıyafetle tamamladınız, nasıl?)” diye sordu. Bunun üzerine aksiyon kahramanı, “Truck ruka ke change karne ka time nahi tha (kamyonu durdurup elbisemi değiştirecek zaman bulamadım)” dedi. Birçoğu Bholaa’nın devamı hakkında bir güncelleme almak için can atıyordu. Bir kullanıcının “Bholaa çok iyi yapılmış bir film. 3. kez izlemeyi planlıyoruz. Bholaa2’yi ne zaman bekleyebiliriz?” Ajay hemen yanıt verdi, “5-6 baar aur dekhlo, tab tak shayad devam filmi hojaye’yi duyurur (5-6 kez daha izleyin, sonra belki devam filmini duyururuz).”
Buradaki tweetlere bir göz atın:
Kamyon ruka ke değişim karne ka zaman nahi thahttps://t.co/E8ZePEBFZo![]()
— Ajay Devgn (@ajaydevgn) 5 Nisan 2023
Aktör, özel ve profesyonel hayatı hakkındaki tüm soruların ortasında, bir kullanıcının Ajay Devgn’e oldukça biten bir sorusu vardı. “Plajlar veya Dağlar” diye sordu Ajay Devgn’in cevabı, onun gerçekten bir film fanatiği olduğunun kanıtıydı. Şöyle yazmıştı, “…film seti. Tweet’e buradan bir göz atın:5-6 baar aur dekhlo, tab tak shayad devam filmi duyurusu hojaye https://t.co/M7l16YpEVf
— Ajay Devgn (@ajaydevgn) 5 Nisan 2023
Bu arada, Ajay Devgn’in BholaaTicaret analisti Taran Adarsh , geçen hafta piyasaya sürülen , şimdiye kadar gişede ₹ 53,58 crore elde ettiğini belirtti. ” #Bholaa, #MahavirJayanti tatili sayesinde çok az fayda sağlıyor… İdeal olarak, 6. Gün [Tue] 5. Günden çok daha yüksek olmalıydı [Mon] tatil faktörü nedeniyle… Per 11.20 cr, Cum 7.40 cr, Cmt 12.20 cr, Paz 13.48 cr, Pzt 4.50 cr, Sal 4.80 cr. Toplam: ₹ 53,58 cr. #Hindistan işi. #BoxOffice” diye tweet attı.
Film eleştirmeni Saibal Chatterjee, Haberler için yaptığı incelemede 5 üzerinden 2 yıldız verdi. Bholaa elde etmek için çıktı. Dokuz metre boyunca giden ve yolunu kaybeden bir film.”#Bholaa sayesinde marjinal olarak fayda sağlar #MahavirJayanti tatil… İdeal olarak 6. Gün [Tue] 5. Günden çok daha yüksek olmalıydı [Mon] tatil faktörü nedeniyle… Per 11.20 cr, Cum 7.40 cr, Cmt 12.20 cr, Paz 13.48 cr, Pzt 4.50 cr, Sal 4.80 cr. Toplam: ₹ 53,58 cr. #Hindistan bis#Gişepic.twitter.com/nvQi78KYgC
— taran adarsh (@taran_adarsh) 5 Nisan 2023