Ajay Devgn'in Bu Gömleksiz Fotoğrafı İnterneti Etkiledi

SuGiBi

New member
Resim Instagram'da AjayDevgn tarafından paylaşıldı. (nezaket: AjayDevgn)

Yeni Delhi:

Her şeyi bırakın ve doğrudan Ajay Devgn'in Instagram zaman çizelgesine gidin. Oyuncu üstsüz bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta yıldızın bir kapının yanında durduğu, üzerinde kareli beyaz ve siyah boxer şorttan başka bir şey olmadığı görülebiliyor. Dijital saati ve şık güneş gözlükleri cazibeyi artırıyor. Ajay'in kesilmiş sakalı ve dövmeleri görünümü gerçekten tamamlıyor. Bir plaj tatiline işaret eden Ajay, başlığına palmiye ağacı, güneş, çapa ve deniz emojilerine yer verdi. Fotoğraf sosyal medyada orman yangını gibi yayıldı. Hayranlar yorum bölümünü kırmızı kalp emojileriyle doldurdu.

Bu arada Ajay Devgn bir sonraki Vikas Bahl dizisinde görülecek. Şeytan. Birkaç hafta önce yapımcılar, R Madhavan ve Jyotika'nın da yer aldığı filmin resmi teaserını yayınladılar. Doğaüstü gerilim filmi kötü ruhlar ve kara büyü etrafında dönüyor. Yaklaşık iki dakika süren teaser, R Madhavan'ın görünüşte düşman rolünü canlandırdığı anlatımıyla başlıyor. Oyuncu anlatım aracılığıyla kendisini izleyiciye tanıtıyor.

Videoda, yanan mumlarla ve duvarlardaki korkunç çizimlerle süslenmiş ürkütücü bir evden kısa görüntüler sunuluyor. Hintçe R Madhavan şöyle diyor: “Dünyanın sağır olduğunu söylüyorlar. Ama yine de her sözümü takip ediyorlar. Ben karanlığım. Ben ayartmanın kasesiyim. Uğursuz dualar…yasak büyüler. Cehennemin dokuz dairesini yönetiyorum. Ben zehirim. Ben çareyim. Zamanın katlandığı her şeyin sessiz tanığıyım. Ben geceyim. Ben alacakaranlığım. Ben evrenim. Ben yaratırım, sürdürürüm, yok ederim, sakının. Kurtarmayı seçtiğim kimse olmadığını söylüyorlar. Bir oyun var. Oynamak ister misin? “Bunun tek bir kuralı var… Ne söylersem söyleyeyim, ayartılmamalısın.”

Klip, R Madhavan'ın yüzünde birkaç yara izi görünen kötü niyetli bir gülümsemeyle sona eriyor.

Ajay Devgn'in yer aldığı diğer gelecek filmler: Maidaan, Auron Mein Kahan Dum Tha, Singham Yine, Ve Baskın 2.