Aktör Elliot Page Yeni Gönderisinde “Trans Sevincini” Kutluyor

SuGiBi

New member
Elliot Page bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: elliotpage)

Yeni Delhi:

Şemsiye Akademisi 2020’de transseksüel olarak ortaya çıkan yıldız Elliot Page, “trans sevincini” kutlayan bir gönderi paylaştı. Sosyal medyada gömleksiz bir fotoğrafını yayınladı ve cinsiyet onaylayan bakımın hayatını nasıl değiştirdiğini yazdı. Altyazısında, “Disfori özellikle yazın çok yaygındı. Kat kat yok, sadece bir tişört – veya kat kat ve ah çok terli – sürekli aşağı bakıyor, büyük beden T’mi yeniden ayarlıyor.” Aktör ekledi, “Şu anda güneşte ıslanmak o kadar iyi hissettiriyor ki, bunu, vücudumda hissettiğim neşeyi yaşayabileceğimi hiç düşünmemiştim. Cinsiyeti onaylayan bakımın bana sağladığı imkanlar için çok minnettarım. ve yakında yolculuğumun daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyorum.” Elliot gönderiye #transjoy hashtag’ini ekledi.

Elliot Page’in gönderisine buradan bakın:

Eskiden Ellen Page olarak bilinen Elliot Page, 2020’de yaptığı kapsamlı bir gönderiyle cinsiyet kimliğinden bahsetmişti. Açık mektuptan bir alıntıda “Trans olmamı seviyorum. Ve queer olmamı seviyorum.” Şemsiye Akademisi star, destekçilerine teşekkür etti ve ekledi, “Bu yolculukta beni destekleyen inanılmaz insanlar için çok büyük bir minnettarlık duyuyorum. Sonunda, gerçek benliğimin peşinden gidecek kadar kendimi sevmenin ne kadar olağanüstü hissettirdiğini ifade etmeye başlayamıyorum.”

2021’de Time dergisinin kapağında yer alan Elliot Page, kendisini her zaman “erkek gibi hissettiğini” belirtmişti. 9 yaşında bir çocuk olarak annesine sık sık “erkek olabilir mi” diye sorduğunu da sözlerine ekledi. Elliot Page, 2020’de çıktıktan sonra hem o hem de onlar zamirlerini kullanmaya başladı.

Elliot Page, en çok Netflix’te oynadığı için bilinir Şemsiye Akademisi ve 2007 filmi JunoAkademi Ödülü’ne aday gösterildiği, trans topluluğunun kendisine ilham verdiği için teşekkür ediyor, 2020’de trans olarak ortaya çıktıktan sonra Hollywood’un A-lister’larından ve LGBTQ topluluğunun üyelerinden büyük destek aldı. Son Direniş, Tallulahdiğerleri arasında.