Alia Bhatt’a Heart Of Stone’u Gal Gadot ile Tanıtırken Neden Görmediği Soruldu. Bay Cevap

SuGiBi

New member
Alia Bhatt bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: aliaabhatt)

Yeni Delhi:

Alia Bhatt, Instagram’daki en son Bana Her Şeyi Sor oturumunda doğrudan kariyeri ve kişisel hayatıyla ilgili soruları yanıtlıyordu. Kullanıcılardan biri oyuncuya neden ilk Hollywood filminin tanıtımını yaparken görülmediğini sordu. Taş kalpli. Alia, ekibin Screen Actors Guild-Amerikan Radyo ve Televizyon Sanatçıları Federasyonu (SAG-AFTRA) greviyle dayanışma içinde filmlerinin tanıtımını yapmadığını açıkladı. “Nasıl oldu da Gal ile filminizin tanıtımını yaptığınızı görmedik?” bir kullanıcı Alia’ya sordu. “Ekip olarak SAG-AFTRA grevinin arkasında durduk ve bir dayanışma göstergesi olarak filmin tanıtımını yapmadık. Ancak tüm mesajlarınızı ve taşan sevginizi görüyorum. Hepinize teşekkür ederim. . Tüm sevgiyi sana geri gönderiyorum” diye yanıtladı.

Alia Bhatt’ın cevabını buradan okuyun:

04c83q2

Alia Bhatt’ın Instagram hikayesinin ekran görüntüsü.

Hollywood, film ve film stüdyolarının sektördeki yapay zekaya karşı daha iyi ücret ve daha fazla koruma taleplerini kabul etmemesi üzerine bu yılın başlarında greve gitti. Geçen ay, Deepika Padukone onu da atladı Kalki 2898 – AD Hollywood grevinin ardından Comic-Con’daki görevler. Deepika Padukone, Screen Actors Guild-Amerikan Radyo ve Televizyon Sanatçıları Federasyonu’nun (SAG-AFTRA) bir üyesidir.

Taş kalpliBaşrollerini Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt ve Matthias Schweighofer’ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Tom Harper üstleniyor. Film, geçtiğimiz hafta yayın devi Netflix’te yayınlandı.

Film eleştirmeni Saibal Chatterjee, Haberler için yaptığı incelemede, Taş kalpli 5 üzerinden 2,5 yıldız ve şöyle yazdı: “Filmin yapımcılarından biri olan Gal Gadot, bir MI6 “kalbin” yanlış ellere geçmesini önlemek için riskli bir göreve dalan teknik destek görevlisi. Heart of Stone’u gösterişle kullanıyor. Ama bu aynı zamanda Alia Bhatt’ın filmi ve Mumbai’deki aktör, Wonder Woman yıldızının gök gürültüsünden biraz çalıyor. Ekranda iki düello olduğunda, keyifli bir düet oluyor.”