Allu Arjun, Aamir Khan, Hrithik Roshan-Saba Azad’ın Madhu Mantena Ve Ira Trivedi’nin Düğününden Yeni Resimleri

SuGiBi

New member
Düğünden yıldızlarla dolu fotoğraflar.(nezaket: iratrivedi)

Yeni Delhi:

Yapımcı Madhu Mantena ve yoga öğretmeni Ira Trivedi’nin hafta sonu Mumbai’deki düğünü yıldızlarla dolu bir olaydı. Konuk listesinde, kız arkadaşı Saba Azad’ın eşlik ettiği Aamir Khan, Allu Arjun ve Hrithik Roshan gibi Hint film endüstrisinin en büyük yıldızlarından bazıları yer aldı. Ira Trivedi, Instagram’da yıldızları en samimi halleriyle gösteren yeni fotoğraflar ve Haberlar paylaştı. Birkaç çekimde Aamir Khan ve Allu Arjun çifti selamlıyor. Başka bir çekimde, Allu Arjun bir resme tıklanırken görülebilir. Başka bir çekimde Hrithik Roshan ve Saba Azad birlikte oturuyor.

Ira Trivedi, kutlamalardan kesitlerin yer aldığı Haberya “Seni seviyorum çünkü tüm Evren seni bulmama yardım etmek için işbirliği yaptı” notunu düştü. Bir göz at.

Yıldızların yer aldığı şenliklerden bazı fotoğraflar daha. Ira’nın yazısı, “Bu sonsuz nimetler için Gurularıma, aileme ve bu büyülü Evrene derin şükranlarımla.”

Madhu Mantena ve Ira hafta sonu evlendi. Düğünden kareler paylaşan film yapımcısı, altına “Artık tamamlandım… Hayatım boyunca hiç bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmemiştim. Ira’ya sorduğumda gerçekten kilomun üzerinde yumruk atıyordum. benimle evlen ve biraz ilahi müdahaleyle dün onunla evlendim. Son birkaç yılda Ira’nın üzerimdeki etkisi tanrıya yaklaşmama ve evrenle birlikte yaratma konusunda elimi denememe yardımcı oldu. Kendimi güçlü ve güvende hissediyorum Ira ve ben kendi ailemizi kurmaya başlarken, Ira ve benim son iki gündür tüm ailemizden, arkadaşlarımızdan ve iyi dileklerde bulunanlardan duyduğumuz tüm sevgi beni şaşkına çevirdi. Hepinizi aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. hayatlarımız.”

Madhu Mantena gibi filmler üretti Ghajini Çirkin diğer kraliçe, birkaç isim. Ira Trivedi, yoga öğretmeni olmasının yanı sıra bir yazardır.