Allu Arjun’un Oyuncu Olarak 20 Yılı Chiranjeevi Amca Tarafından Özetlendi

SuGiBi

New member
Chiranjeevi, Allu Arjun ile bir gerileme fotoğrafında. (nezaket: Kchiru Tweetleri)

Süperstar Allu Arjun, 28 Mart Salı günü film endüstrisindeki 20. yılını kutladı. Ülkenin en popüler süperstarlarından biri haline gelen oyuncu, dört bir yandan sıcak mesajlar ve tebrik notları alıyor. Böyle bir takdir mesajı, Allu Arjun’un amcası ve efsanevi aktör Chiranjeevi’den geldi. Chiranjeevi, yeğeniyle eski bir fotoğrafını paylaşarak, “Sevgili Tavşan, filmlerde 20 fab yılını tamamlamış olman çok yüreklendirici. Çocukluğunuzun anıları hala taze ve yine de zaman nasıl geçiyor. Memnun oldum 2, nasıl bir niş oluşturduğunuzu ve bir pan Hindistan Yıldızı, bir İkon Yıldızı olarak büyüdüğünüzü görün. 2. yılda daha yükseklere çıkmanız ve daha çok kalp kazanmanız dileğiyle.” kalp emojisi ile.

Bilmeyenler için, Chiranjeevi’nin karısı Surekha, Allu Arjun’un halasıdır. Hem Chiranjeevi hem de Allu Arjun ağırlıklı olarak Telugu filmlerinde çalışıyor.

Buradaki tweet’e bir göz atın:

sevgili tavşan @alluarjun filmlerde 20 muhteşem yılı tamamlamış olmanız çok yüreklendirici. Çocuklarınızın anıları hala taze ve yine de zaman nasıl uçup gidiyor! U’nun bir niş oluşturduğunu ve bir Pan Hindistan Yıldızı, bir İkon Yıldızı olarak büyüdüğünü görmekten memnun 2! U’nun 2 cm içinde daha yükseklere çıkmasını ve daha fazla kalbimi kazanmasını diliyorum! ?????????? pic.twitter.com/3lVln4SBUI

— Chiranjeevi Konidela (@KChiruTweets) 29 Mart 2023
Allu Arjun, film endüstrisinde 20 yılını doldurması vesilesiyle Salı günü sosyal medyada bir teşekkür notu paylaştı. Allu Arjun, “Bugün sinema sektöründe 20. yılımı dolduruyorum. Son derece kutsandım ve sevgiyle yıkandım. Sektörden tüm halkıma minnettarım. Seyircilerin, hayranların ve hayranların sevgisinden dolayı neysem oyum. Sonsuza kadar minnettarım.”

Bir gönderiye yanıt veren Samantha Ruth Prabhu, “[Fire emojis] Yakında havai fişekler patlayacak.” Gibi filmlerde birlikte çalıştılar. S/O Sathyamurthy diğer Pushpa: Yükseliş. Şarkıcı Shreya Ghosal, “Tebrikler! Ne yolculuk,” kalp emojisiyle. Model Dino Morea, “Tebrikler ve daha fazlası gelecek” diye yazdı.

Aktris Rakul Preet Singh, “Fav fav fav [fire emojis]” Şarkıcı Armaan Malik, “Tebrikler anna. Size daha fazla güç! Thaggedele.” Avustralyalı kriket oyuncusu David Warner, “Aferin dostum” yorumunu yaptı.

Allu Arjun, oyunculuk çıkışını 2003 Telugu romantik drama filmi ile kutladı. Gangotri.

Allu Arjun en son 2021 yapımı filmde görüldü. Pushpa: Yükseliş ülke çapında bir gişe rekorları kıran filmdi. Oyuncu yakında devam filminde görülecek Pushpa 2: Kural. Filmde ayrıca Rashmika Mandanna ve Fahadh Faasil de yer alıyor.

Bu arada, Chiranjeevi en son filmde görüldü. Waltair Veerayya Ravi Teja ile.