Amitabh Bachchan Bu Efsanevi Kadın Oyuncuyla Çalışmadığı İçin Pişman Oluyor

SuGiBi

New member
Bombay:

Önümüzdeki bölümde Kaun Banega Crorepati 16Amitabh Bachchan, şanlı kariyerini değerlendirdi ve efsanevi aktris Meena Kumari ile asla çalışma fırsatı bulamamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Big B ayrıca oyuncu Waheeda Rehman'ın Pyaasa filmindeki, üzerinde kalıcı bir etki bırakan ikonik yakın çekimini de anımsattı. Vidya Balan ve Kartik Aaryan ile yaptığı sohbet sırasında Amitabh, 1962 yapımı kült filmi tartışırken Meena Kumari ile çalışmamış olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sahib Bibi Aur Ghulam.

Big B, “Meena Kumari ji ile çalışma fırsatım hiç olmadı. Sahib Biwi Aur GhulamBir şarkı var – Na jaao saiyaan o kadar zarif bir performans sergiledi ki kendimi sürekli onu izlerken buldum. Sessizce tek bir yerde oturup şarkıyı söyleme sanatı ve onun ışıltısıyla birleştiğinde, efektler muhteşemdi.

O zamanlar uzun çekimler yapıyorlardı ve bence her şeyin güzelliği de buydu. Bugünün aksine, her çekim sadece birkaç kelimeyle bitiyor. Ve Waheeda Rehman Ji, o benim kesinlikle en sevdiğim aktris.” Waheeda Rehman'dan bahseden megastar, şarkıdaki o özel karenin nasıl bu kadar mükemmel duygu ve sanatı yakaladığını ve onun dehasını gerçekten sergilediğini anlattı.

Amitabh şunu paylaştı: “Ne kadar güzel bir çekimdi; yakın çekimi aydınlatmak iki veya üç çekim aldı. Bugünlerde her şey çok hızlı oluyor ama o zamanlar asla böyle değildi.” Big B'nin anekdotları Vidya Balan'ı hayranlık içinde bıraktı ve şöyle haykırdı: “O dönemde doğmayı ve senin kahramanın olmayı çok isterdim.” Daha sonra Kartik araya girerek şöyle dedi: “Efendim, ben de sizin kahramanınız olmayı çok isterim! (gülüyor).” Bhool Bhulaiyaa'nın 3 oyuncusu Kartik ve Vidya'nın yer aldığı bölüm 18 Ekim'de Sony TV'de yayınlanacak.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)