Anand Ahuja’nın Gözünden Sonam Kapoor ve Son Vayu

SuGiBi

New member
Vayu ile Sonam Kapoor. (nezaket: anandahuja)

Yeni Delhi:

Sonam Kapoor, 38. yaş gününü Cuma günü kocası Anand Ahuja ve oğulları Vayu ile kutladı. Sonam’ın ailesinden arkadaşlarına, her köşeden Bollywood’un OG moda tutkunu için dilekler yağdı. Oh, ve Anand Ahuja’nın sevgili karısı için yaptığı sevimli gönderiyi de kaçıramayız. Sonam’ın oğullarıyla oynadığı bir fotoğrafı Instagram’da paylaştı ve şöyle yazdı: “Böyle akşamlar… ‘Um Vayu’ Sonam Kapoor, sen yeryüzünde bir meleksin – nezaket, empati, bilgi ve bakış açısıyla dolu. Her günün her anında ilginize ve sevginize sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Doğum günün kutlu olsun Jan.” Sonam’ın teyzesi Maheep Kapoor kırmızı kalp emojileri attı. Karan Boolani de aynı şeyi yaptı. Sonam’ın kız kardeşi Rhea ile evli. Anand’ın annesi Priya Ahuja, gönderinin altına “sevimli” yazdı.

Anand Ahuja, Sonam Kapoor’un doğum günü sabahından bir fotoğraf da paylaştı. Oyuncu, Vayu ile kanepede otururken görülüyor. Fotoğrafın yanı sıra Anand Ahuja, “Böyle sabahlar! Sonam Kapoor… Evet, balonlar bugün için buradalar, ancak tavrınız, şükranınız ve dolu dolu yaşamaya olan tam bağlılığınız evimizde yaptığınız günlük bir uygulamadır. Her günü doğum gününmüş gibi yaşasak, dolu dolu yaşamış oluruz. Doğum günün kutlu olsun, benim Jan- ‘Um Vayu’m.” Paylaşıma tepki gösteren Sonam Kapoor, “Seni seviyorum meleğim, hayatım boyunca en iyi arkadaşım.”

Anand Ahuja’nın annesi Priya Ahuja da çok sevdiği Sonam Kapoor için özel bir not yazdı. “Hayatımıza çok fazla kahkaha ve eğlence katan ve şefkatli tavırlarıyla günlerimizi aydınlatan sevgili Sonam’ımızın doğum günü kutlu olsun. Sizi çok seviyoruz beta ve size sonsuz neşe, sevgi ve mutluluklar diliyoruz. Bize verdiğiniz en değerli hediye olan En Şirin ve En Sevimli Vayu’muzla sevincimiz sınır tanımıyor. Allah bol kazançlar versin beta. Mutluluklarla dolu bir gün, güzelliklerle dolu bir ömür dileriz. Tonlarca sevgi ve iyi dilekler beta.”

Sonam Kapoor daha sonra görülecek Kör.