Ananya Panday'in Söylentili Erkek Arkadaşı Walker Blanco Doğum Günü Gönderisinde Görünüşe Göre İlişkilerini Doğruluyor: “Seni Seviyorum Anniee”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Ananya Panday bugün 26. yaş gününü kutluyor. Dün geceden beri arkadaşlarından ve aile üyelerinden doğum günü dilekleri alıyor ancak internetin dikkatini çeken kişi, erkek arkadaşı olduğu söylenen Walker Blanco'dan geliyor. Eski model, Instagram hikayelerinde Ananya Panday'ın gülümseyen bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Ananya yüksek yakalı bir üstle ve en güzel gülümsemesini kameraya doğru fırlatırken görülüyor. Başlıkta “Doğum günün kutlu olsun güzelim. Çok özelsin. Seni seviyorum Anniee!” yazıyor. Ananya Panday ve Walker Blanco'nun ilişkisine dair söylentiler, Temmuz ayında Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın yüksek profilli düğününde bir arada görüldüklerinden beri sosyal medyada dolaşıyor.

Ananya Panday'in annesi Bhavana Pandey, doğum günü öncesinde çocukluğuna dair bir nostalji Habersu paylaştı. Videoda Bhavana'nın küçük kızını yanaklarına öpücükler bırakması için sevimli bir şekilde ittiği görülüyor. Başlığa şöyle yazdı: “Doğum Günü Arifesi. ananyapanday !!!bir sürü sevgi ve bazı zorunlu öpücükler.” Bir göz atın:

Ananya Panday'in daha önce Aditya Roy Kapur ile birlikte olduğu söyleniyordu. Ananya Panday, dizinin son sezonunda Aditya ile çıktığı söylentilerine değindi. Karanlı Kahve 8. Karan Johar ona, “İlişkilerinizi inkar etmek geçen sezon biraz fazla değil miydi” dediğinde şöyle cevap verdi: “Bunun geçen sezon olduğunu sanmıyorum, sanırım sonsuza kadar sürecek. Yapmalısın… Sana söylemiyorum İlişkilerinizi inkar etmeli ya da kabul etmelisiniz. Sadece sizin için işe yarayan şeyi yapmalısınız ve bence bazı şeyler özel ve özeldir ve bu şekilde kalması gerekir.”

Ananya Panday, Netflix orijinal yapımlarındaki arka arkaya performanslarıyla izleyiciyi büyüledi Kho Gaye Hum Kahan, Bana Bae Deyin Ve CTRL. Z kuşağı kızını mükemmel bir şekilde canlandırdığı için övgü aldı.