Andre Braugher’a Brooklyn Nine-Nine Rol Arkadaşlarından Saygılar. Ağlamak sorun değil

SuGiBi

New member
Andre Braugher’ın nostaljik bir fotoğrafı. (nezaket: terrycrews)

Yeni Delhi:

Usta aktör Andre Braugher, en çok filmindeki rolleriyle tanınır. Brooklyn Dokuz Dokuz Ve Cinayet: Sokakta Yaşam61 yaşında öldü. Polisiye komedi dizisindeki rol arkadaşları Brooklyn Dokuz Dokuz, sosyal medyada kendisine saygı duruşunda bulundu. Andre Braugher dizide Kaptan Raymond Holt rolünü oynadı. Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Terry Crews ve oyuncu kadrosunun diğer üyeleri, acıyla birleşerek merhum oyuncuya saygılarını sundular. Joe Lo Truglio, Charles Boyle rolünde Brooklyn Dokuz DokuzRol arkadaşı Andre Braugher’a olan saygı duruşunda şunları yazdı: “Andre hakkında pek çok harika hikaye anlatılacak ama şimdilik tüm sevgim, onun çok sevdiği ve her hafta sonu geri döndüğü karısı Ami ve üç oğluna gidiyor. Hepimiz onun ne kadar güçlü bir aktör olduğunu biliyoruz, ama dahası, Andre en önemli rolünü çok iyi biliyordu ve bundan derin bir gurur duyuyordu. Oğullarından sık sık bahsediyordu ve ona sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu biliyordu. Ben miyim.”

Joe Lo Truglio saygı duruşunda şunları ekledi: “Onunla sekiz yılımızı paylaşmamıza izin verdikleri için onlara minnettarım. Sevdiği şeylere bağlıydı ve tutkuluydu. Ve o ses. En kaba diyaloğa demir attı. Ne Muhtemelen Andre’nin de şarkı söyleyebildiğini ve öğle yemeğinde sık sık şarkı söyleyebildiğini, soyunma odasında bulduğu yeni müziklere bas vokaller söyleyebildiğini bilmiyorsunuz. İlk başta tuhaftı çünkü şey…* Andre Braugher mırıldanıyordu kapalı kapılar ardında tam ses seviyesinde*… ama sonra çok çabuk bir anlam kazandı çünkü adam şarkılarla doluydu ve bu yüzden dünya bunu fark etti. Onu şimdiden çok özledim. Ne büyük bir onur. gerçekte ne olduğunu bilen bir adamla çalışıyorum. Kendimi kutsanmış ve minnettar hissediyorum. Seni özledim Kaptan Holt. Sevgiler, Porkchop.”

Onun övgüsünü buradan okuyun.

Gina Linetti rolünde oynayan Chelsea Peretti Brooklyn Dokuz Dokuzşöyle yazdı: “Seni seviyorum. Hoş ses tonlarını özleyeceğim. Seninle böyle bir yolculuğa çıktığım için sonsuza kadar şanslıyım. Ring kenarındaki koltuk. Benim için çok komiktin ve derin suların simgesiydi. Konuşmalarımıza her zaman değer vereceğim, sık sık çıkışını engelleyen ben kapında asılıyken ve yardımcın olmak için çılgın bir fırsat. Yüzbaşı Holt’un Gina için ne ifade ettiğine de üzülmem tuhaf mı? Seni tekrar göreceğimi gerçekten umuyordum ve biliyordum. Kazandığımdan nefret ediyorum. ‘T.”

Terry Jeffords’u canlandıran Terry Crews Brooklyn Dokuz DokuzRol arkadaşını hatırlayarak şöyle yazdı: “Bu kadar çabuk gittiğine inanamıyorum. Seni tanımaktan, seninle gülmekten, seninle çalışmaktan ve yeri doldurulamaz yeteneğini izleyerek 8 muhteşem yılı paylaşmaktan onur duyuyorum. Bu acıtıyor. Sen aramızdan çok erken ayrıldın. bana çok şey öğrettin. seni tanıma deneyimim için sonsuza kadar minnettar kalacağım. bilgeliğin, tavsiyelerin, nezaketin ve dostluğun için teşekkür ederim. bu zor zamanda eşine ve ailene en derin başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bana iyi yaşanmış bir hayatın neye benzediğini gösterdin. Huzur içinde yat Andre. Seni seviyorum dostum. #ninenine.”

Popüler TV dizisinde Dedektif Michael Hitchcock rolünü üstlenen Dirk Blocker, rol arkadaşı için şunları yazdı: “Son derece zeki, son derece nazik, destekleyici, cömert ve derin ve olağanüstü bir yeteneğe sahipti ve sunabileceği çok daha fazlası vardı. Ben yıkıldım. Onu seviyorum. Onunla çalışabildiğim 9 yıl ve onun huzurunda olabilmek gerçekten bir nimetti. Ailesine en içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

Dedektif Norm Scully rolünü oynayan Joel McKinnon Miller Brooklyn Dokuz DokuzRol arkadaşını hatırlayarak şöyle yazdı: “Bir oyuncu hazırlanıyor… Andre’nin ailesine, arkadaşlarına ve onunla çalışma şerefine sahip olan hepimize sevgiler gönderiyorum. #brooklyn99.”

SAG-AFTRA film kuruluşu da merhum oyuncuya saygı duruşunda bulundu. “Andre Braugher’in vefatını duyduğumuza üzüldük. En çok ‘Belirli Bir Çağdaki Erkekler ve Brooklyn Dokuz Dokuz, drama ve komedide dinamik bir oyuncuydu. Çok özlenecek. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 1989’dan beri #SagAftraMember” mesajı okundu.

Andre Braugher’ın vefatını üzüntüyle öğrendik. En çok ‘Belirli Bir Yaştaki Adamlar’ ve ‘Brooklyn Dokuz Dokuz’ filmleriyle tanınan oyuncu, drama ve komedi alanında dinamik bir oyuncuydu. Çok özlenecek. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. #SayAftraMember 1989’dan beri https://t.co/AMdUVzri9Z

— SAG-AFTRA (@sagaftra) 13 Aralık 2023
Yazar-yönetmen Steven Canals, Andre Braugher’a övgüsünde şunları yazdı: “Andre Braugher megavatlık bir yetenekti. Güvenilir, güvenilir, duygusal. Ne zaman bir oyuncu kadrosunun parçası olsa bunun dizinin harika olacağı anlamına geldiğini biliyordum. İyi dinlenin efendim. “

Andre Braugher megavatlık bir yeteneğe sahipti. Güvenilir, güvenilir, duygusal. Ne zaman bir oyuncu kadrosunun parçası olsa, bunun gösterinin harika olacağı anlamına geldiğini biliyordum. İyi dinlenin efendim. https://t.co/RggVolu3q1

— Steven Canals (@StevenCanals) 13 Aralık 2023
Görüntü yönetmeni Rick Page, Brooklyn Dokuz Dokuzsaygı duruşunda şöyle yazdı: “Rahat uyu dostum. Sevgiler, yürekler. #AndreBraugher #CaptainHolt #Brooklyn99 #NineNineForever Heartbroken.”

Eserlerinin yanı sıra Brooklyn Dokuz Dokuz Ve Cinayet: Sokakta YaşamAndre Braugher ayrıca Glory, Kojak, Hack, House MD. Diğer rolleri arasında Melekler Şehri, Frekans, Poseidon, İlkel Korku, Düetler, Sis, Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçünün Yükselişi, Tuz Ve Kumarbazbirkaç isim.