Anneler Günü 2024: Sara Ali Khan ve İbrahim'in Amrita Singh İçin Gönderisi

SuGiBi

New member
Sara Ali Khan bu görseli paylaştı. (nezaket: SaraAliKhan)

Yeni Delhi:

Anneler Günü vesilesiyle Sara Ali Khan ve İbrahim Ali Khan, “tüm dünyalarına”, yani anne Amrita Singh'e adanmış ortak bir gönderi paylaştılar. Resim bir geri dönüş resmidir. Fotoğrafta Amrita Singh ve Sara Ali Khan'ın bebek İbrahim'i kucağında tuttuğu görülüyor. Kameraya sevimli bir şekilde poz verirken görülebilirler. Fotoğrafı paylaşan Sara ve İbrahim, “Tüm dünyamızın Anneler Günü kutlu olsun” yazdı. Sara ve İbrahim'in teyzesi Saba Pataudi şöyle yazdı: “Mahşa Allah! Senin de anneler günün kutlu olsun! Iggy'yi bir anne gibi koruyan biri varsa o da sensin.” İnternet ayrıca Kareena Kapoor'un küçük oğlu Jeh ile bebek İbrahim arasında esrarengiz bir benzerlik buldu. Bir yorumda “İbrahim küçük Jeh Baba'ya benziyor.” yazıyordu. Başka bir yorumda ise “İbrahim'in Jeh'e çok benzediğini düşünüyorum.” yazıyordu. Başka bir kullanıcı yorum kısmına bir dizi aşk emojisi bıraktı. Buradaki yazıya bir göz atın:

Geçen yıl Sara Ali Khan geldi Karanlı Kahve 8 Ananya Panday ile birlikte. Karan Johar programda anneleri “etkili” ve “etkileyici” olarak tanıttı ve onlara, kızlarının hayatlarına karışmalarının bazen “zorba” olup olmadığını sordu. Bunun üzerine Sara şöyle cevap verdi: “Zorbalığın doğru kelime olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi, bu dünyada her şey dengelemeyle ilgili. O küçük gerçeklik, ayna (kelime oyunu, çünkü ona benziyorum), o Bu durum kesinlikle gerekli. Dürüst olmak gerekirse, annenin anne olarak sahip olmasının tek baskısı, o kadar sağlam bir insan ki, bazen bu seviyeye uymama korkusu. Güç bana öyle geliyor ki bazen bu hayatta ve bu işte kim olduğunu bilmek de önemli.”

Sara şöyle devam etti: “Annemi gururlandırmak kesinlikle hayattaki motivasyonlarımın %99,99'u ama bunun en sağlıklı şey olup olmadığını bilmiyorum. Kendim için bir şeyler yapmaya başlayabilmeliyim. Bir gün anne olmak istiyorum. İhtiyacım var Annemin dışında daha güçlü bir kendim duygusuna sahip olmak, çünkü o mükemmel ama biz farklı insanlarız. Ben o seviyede bir güce, o kadar netliğe sahip olmayabilirim ve sürekli karşılaştırma yapmak bile kendimi aşağı çekebilir ki bunu yapabilirim.”

Sara Ali Khan sosyal medyada sık sık annesiyle birlikte fotoğraflarını paylaşıyor. Avrupa gezisinde kendisine Amrita Singh eşlik etti. Londra'dan annesiyle bir selfie paylaşan Sara, başlığına şunları yazdı: “Villayat'taki kötüler. Kabhi egzersizi ya da kahve Kabhi diyeti bozuyor. Ama bu arada – benim parlak cesur renklerim isyana neden oluyor. Annem ve ben kasabayı her zaman kırmızıya boyayalım. – bu benim gerçek ayetimdir.” Bir göz at:

Bu arada İbrahim Ali Khan, birkaç hafta önce Instagram'da ilk çıkışını yaptı. Filmde Karan Johar'a asistanlık yaptı Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani.