“Annem Nazik Sözleriniz İçin Teşekkür Ediyor”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: twinklerkhanna)

Yeni Delhi:

Usta aktris Zeenat Aman, Salı öğleden sonra Dimple Kapadia'ya güzel bir gönderi ayırdı ve Twinkle Khanna'yı etiketledi; yazar olan aktörün bu mesajı sosyal medyada olmayan annesine ileteceğini umuyordu. İlginç paylaşımlarıyla düzenli olarak Instagram'da hayranlarını eğlendiren Twinkle Khanna, gerçekten de Zeenat Aman'ın mesajını annesine iletti. Öyle oldu ki Zeenat Aman Salı günü bir gönderide Dimple Kapadia'nın zor zamanlarında nasıl yanında olduğunu belgeledi. Saatler sonra Twinkle Khanna gönderiyi yeniden paylaştı ve şöyle yazdı: “Ne kadar güzel bir fotoğraf ve annem nazik sözleriniz için teşekkür ediyor.”

Twinkle Khanna'nın gönderisine bakın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Şimdi Zeenat Aman'ın son Instagram girişine geri dönerek kendisi, yönetmen Joy Mukherjee ve Dimple Kapadia'nın yer aldığı Chhailla Babu filminden siyah beyaz bir BTS fotoğrafı paylaşan Satyam Shivam Sundaram oyuncusu şunları yazdı: “Bu fotoğrafın nerede çekildiğini hatırlayamıyorum , ama kesinlikle Chhailla Babu filmiyle bir ilgisi vardı belki de bunu söylüyorum çünkü sandalyeler “prodüksiyon” diye bağırırken ben Joy Mukherjee filminin kostüm yönetmeni değilim. ve başrol oyuncusuyla evli olduğu için seti ziyaret etmiş olması gereken coşkulu Dimple Kapadia.”

Zeenat Aman daha sonra Dimple Kapadia ve kendisinin ilk fırsatlarını aynı kişiden, Raj Kapoor'dan aldıklarından bahsetti. Zeenat Aman şöyle yazdı: “Gimple ve ben, Raj Kapoor sayesinde kariyerlerinde büyük sıçramalar yaşadık. O gençken, kadroya alındığında ve Bobby rolünde. Oysa ben SSS sayesinde “batılı imajıma” bir darbe indirebildim ( Satyam Shivam Sundaram).”

Ayrıca Twinkle Khanna'nın Dimple Kadadia'ya olan aşkını “aktaracağını” umuyordu. Şunları yazdı: “Bu, Dimple'ın yeteneğiyle ilgili bir yazı değil, her ne kadar bu çok fazla olsa da, onun karakteri hakkında az da olsa gördüğüm şeylerle ilgili. Hayatımın çok zor bir döneminde, o, herkesin önünde duran bir avuç insandan biriydi. Bu, kararın davet ettiği kendi hayatının eleştirisine ve incelenmesine rağmen, bana Instagram'da olduğuna inanmadığım güçlü bir karakter gösterdi, ama belki @twinklerkhanna aşkımı aktaracaktır! Gerçekten, birkaç gün önce bu resmi bulduğumda içimi bir takdir dalgası kapladı.”

Zeenat Aman'ın paylaşımı şöyle:

Zeenat Aman, Don, Satyam Shivam Sundaram ve Hare Rama Hare Krishna gibi filmlerdeki performanslarıyla tanınıyor.