Annemin Karnabahar Kızartması

bencede

Active member
Annemin Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg karnabahar
  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
  • Kızartmak için sıvı yağ ( yarım cay bardağı)
Annemin Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karnabahar temizlenip yaklaşık 10 dakika haşlanır.
  2. Diriliğini hayli kaybetmesin. Haşlanan karnabaharlar süzülüp soğutmaya bırakılır.
  3. Akabinde yumurtalar çırpılır ve geri kalan materyaller bi omlet karışımı üzere hazırlanır.
  4. Haşlanmış karnabaharlar eklenip karıştırılır.
  5. Bir yapışmayan tavaya sıvı yağı ısıtılır ve harcımızı tavaya aktaralım.
  6. Her bir tarafı yaklaşık 3 dakika pişirilir.
  7. Bir kapak yahut tabak sayesinde kızartmayı çevirebilirsiniz.
    Sıcak servis edilir. Afiyet olsun.
Annemin Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst