Anupam Kher’den Satish Kaushik’in Kızı Vanshika’ya Doğum Günü Dileği: “Bir Kızdan Daha Fazlası”

SuGiBi

New member
Anupam tarafından Instagrammed resmi. (Nezaket: Anupam Kher)

Yeni Delhi:

Anupam Kher, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, yakın arkadaşı ve oyuncu merhum Satish Kaushik’in kızı Vanshika Kaushik ile Shashi Kaushik’e çok mutlu yıllar diledi. Vanshika bugün 11 yaşına girdi. Anupam Kher, Satish Kaushik, eşi Shashi, Vanshika ve Anupam Kher’in aile üyelerinin yer aldığı bir dizi fotoğraf paylaştı. İlk resim, bebek Vanshika’yı babası Satish Kaushik ile sahnede yürürken gösteriyor. İkinci resim, Kaushik ailesinin ve Anupam Kher’in kameraya poz verdiği mutlu bir resim. Başka bir resim, Vanshika’nın Anupam Kher ve babasıyla aptalca bir an yaşadığını gösteriyor. O karede, oyuncular muhtemelen bir filmden bazı karakterler gibi giyinmişler. Albümün diğer fotoğraflarında Anupam Kher, annesi Dulari Kher, Anupam Kher’in kardeşi Raju Kher, Satish Kaushik ve ailesi yer alıyor.

Anupam Kher, “Doğum günün kutlu olsun sevgili sevgilim #Vanshika! Tanrı sana dünyadaki tüm mutluluğu, uzun ömrü, barışı ve büyük başarıyı versin. Tüm hayallerin gerçekleşsin. Bugün #Papa’yı özleyeceğini biliyorum. “Ama sana diliyor ve senin için #HappyBirthdayVanshika şarkısını söylüyor! Herkes seni seviyor. Sen benim için bir kızdan daha fazlasısın. Sen harikasın, muhteşemsin, zekisin, parlaksın, eğlencelisin ve eşsizsin. Tüm sevgim, dualarım ve hayır dualarım “özel gününüz ve hayatınızın geri kalanı için!” Anupam Kher, notunun sonuna Hintçe “Jeeti raho aur hamesha khush raho” yazdı ve bir sürü emoji attı. Aktör Mahima Chaudhury, Anupam Kher’in “Doğum günün kutlu olsun Vanshika” gönderisine yorum yaptı. Chunky Panday ayrıca Vanshika’ya mutlu yıllar diledi, “Doğum günün kutlu olsun.”

Anupam Kher’in gönderisine buradan bir göz atın:

Satish Kaushik’in zamansız ölüm haberini sosyal medyadan ilk yayınlayan Anupam Kher oldu. 66 yaşındaki aktör-sinemacı, 9 Mart’ta kalp krizi geçirdiği iddiasıyla Yeni Delhi’de öldü. Satish Kaushik ile siyah beyaz bir fotoğraf paylaşan Anupam Kher, “Janta hoon “mrityu” is duniya ka antim sach hain!” Par yeh baat jite ji kabhi apne jigri dost #satishkaushik ke baare mein likhunga, yeh maine sapne bhi nehi socha tha! 45 saal ki dosti pair aise achanak purnobiram!! Hayat sensiz asla eskisi gibi olmayacak Satish! Om Shanti!”

Satish Kaushik’in doğum yıldönümünde Anupam Kher, Instagram’da hareketli bir not paylaştı. Anupam Kher, kendisi, Satish Kaushik ve ailelerinin fotoğraflarının yer aldığı bir montajı paylaşarak, “Sevgili arkadaşım Satish Kaushik. Doğum günün kutlu olsun. Bugün, Baisakhi gününde 67 yaşına girecektin. Ama 48 olsaydın. Hayatının ilk yıllarında senin doğum gününü kutlama ayrıcalığına sahip oldum. Bu yüzden bu akşam doğum gününü görkemli bir şekilde kutlamaya karar verdim.” Anupam Kher, Satish Kaushik’in eşi ve kızının yanındaki koltuğun boş kalacağını da sözlerine ekledi. “Shashi ve Vanshika’nın yanındaki koltuk boş olacak” dedi. Anupam Kher, “Arkadaşım gelin ve #SatishKaushikGecesini #Müzik #Sevgi ve #Kahkaha ile kutlamamızı izleyin!” Oyuncu, hashtag’ler için “#Doğum Günün Kutlu Olsun Satish” ve “#Best Friend” yazdı.

Satish Kaushik, otuz yıllık kariyerinde Calendar gibi roller oynadı. Bay HindistanPappu çağrı cihazı Deewana MastanaChanda Mama içinde Bay ve Bayan Khiladi diğerleri arasında.