Anurag Kashyap, Kızı Aaliyah Kashyap'ın Düğününden Fotoğrafları Paylaşıyor: “Ye Bhi Gayi”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Anurag Kashyap, kızı Aaliyah Kashyap ve uzun süredir erkek arkadaşı Shane Gregoire'ın düğününden bir sürü fotoğraf paylaştı. Atlıkarınca, hayranlara özel güne bir göz atma fırsatı veriyor. Yakalanan anlar arasında Anurag ve eski eşi Aarti Bajaj'ın, kızlarının büyük gününü kutlayan ritüellere katıldıkları görüldü. Yeni evliler Aaliyah ve Shane, güzel fotoğraflarda kocaman gülümserken çok mutlu görünüyorlardı. LOL başlığında Anurag şöyle yazdı: “Ye bhi gayi .. Shane Gregoire benim Aptalım onunla ilgilen. Ve inatçı halime geri döneceğim. Bunu bu kadar güzel bir şekilde gerçekleştirdikleri için Aarti Bajaj ve Rhea Dewan'a teşekkür ederiz. Geldiğiniz için herkese teşekkür ederim.”

Gönderiye tepki gösteren Shane Gregoire, “Söz veriyorum, Filly'im” dedi. Aati Bajaj şunu paylaştı: “Vay be yıpratıcı ama buna değer! Her şey çok güzeldi!” Aaliyah Kashyap bazı kırmızı kalpler paylaştı. Aktris Tisca Chopra, “Sıkıca sarılıyorum” yorumunu yaptı. Tillotama Shome, “Anurag'ı çok tebrik ederim” dedi. Ayushmann Khurrana da “Tebrikler” yazdı ve kırmızı bir kalp bıraktı. Gauahar Khan, Urmila Matondkar, Muskan Chanana ve diğerleri de aynı şeyi yaptı.

Anurag Kashyap, mükemmel bir kayınpeder olarak kalpleri kazanıyor. Film yapımcısı, Shane'in düğün sırasında duygulandığını gösteren yürek ısıtan bir Habernun viral hale gelmesinin ardından damadı Shane Gregoire'ı savunmak için devreye girdi. Klipte, Aaliyah Kashyap koridorda yürürken Shane'in gözyaşları içinde görülüyor; bu, birçok gelin adayının benzer içten tepkiler göstermesine neden olan bir an. Ancak herkes Shane'in kırılganlığını takdir etmedi ve bazı çevrimiçi eleştirmenler onu hedef aldı.

Kayınpeder Anurag Kashyap, bir gönderinin yorum bölümünde olumsuzluklara yanıt verdi. Shane Gregoire'ın yanında sıkı bir şekilde durdu ve eleştirileri susturdu. Anurag Kashyap, “Damadım çok hassas bir insan ve kızımı sevme şekli çok özel.” dedi. Hareketi eleştirenleri eleştirerek şunları ekledi: “Yani bunun bir trend olduğunu düşünen veya viral olmak için yaptığını düşünen herkes. Yürüyüş yapabilir. Daha iyi bir damat isteyemezdim. Ben Shane'in Aaliyah'ya olduğu kadar iyi bir baba değilim.” Detaylı okumak için buraya tıklayın.

Aaliyah Kashyap ve Shane Gregoire, 11 Aralık'ta evlendi. Bir flört uygulamasında tanışan çift, geçen yıl nişanlandı.