Arijit Singh, Dubai Konserinde Mahira Khan'ı Tanıyamadı. Sonra Bu Oldu

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaketle: shahzadi_sipra)

Yeni Delhi:

Yakın zamanda Dubai'de verilen bir konserde Bollywood şarkıcısı Arijit Singh, katılımcılardan biri olan Pakistanlı aktris Mahira Khan'ı tanıyamadı. Şarkıcının bunu telafi etmek için yaptığı şey kesinlikle çok güzeldi. Arijit Singh, Dubai'deki bir konserde şarkıyı söylediğinde öyle oldu. Zaalima itibaren Raees. Ancak şarkıcı, şarkının resimlendiği aktör Mahira Khan'ın aynı konserin ön sırasında oturduğunu fark edemedi. Hatasını düzelten şarkıcı daha sonra özür diledi ve hatta oyuncuya seslendi.

Sosyal medyada viral olan bir Haberda Arijit Singh'in sahnede şöyle dediği duyuluyor: “Açıkçası açıklamam sizi şaşırtmalı. Çok güzel bir şekilde açıklamalıyım. Oraya kamera koyabilir miyiz? Ben de bunu yapmaya çalışıyordum. Bu kişiyi tanıyınca, bayanlar ve baylar Mahira Khan'ın tam karşımda oturduğunu hatırladım. Zaalima ve bu onun şarkısı, şarkı söylüyordu ve ayakta duruyordu ve onu tanıyamadım. Çok üzgünüm. Hanımefendi minnettarım ve çok teşekkür ederim.

Videoda bir kıyafet giydiği görülen Mahira Khan, bu tatlı jest karşısında gülümsedi ve seyircilere el salladı.

Aşağıdaki viral Haberya bir göz atın:

Kişisel açıdan bakıldığında Mahira Khan, geçen yıl işadamı Salim Karim ile evlendi. Düğününden ve düğün öncesi şenliklerinden fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Onun büyük gününde, Humsafar yıldız duvaklı pastel bir lehenga giymişti. Görünümünü uyumlu pırlanta takılar takarak tamamladı. Salim, gelini siyah şervani ve mavi türbanla tamamladı. Mahira ilk düğün fotoğrafını paylaştı ve altına “Bismillah” yazdı. Fotoğrafta çiftin samimi bir an paylaştığını, yüzlerini örten peçenin pitoresk bir atmosfer yarattığını görüyoruz. Buradaki yazıya bir göz atın:

Mahira Khan daha önce Ali Askari ile evliydi. Ancak 2015'te yolları ayrıldı. Mahira ve Ali, Azlan adında 13 yaşında bir oğulları var. Mahira, Netflix dizisinde Fawad Khan ve Sanam Saeed ile birlikte görünecek Jo Bachay Hain Sang Samait Lo.