Arjun Kapoor, Bhumi Pednekar ve Rakul Preet Singh Eğlenceli Bir Yolculuk İçin Bir Araya Geliyor

SuGiBi

New member
Arjun Kapoor, Rakul Preet Singh ve Bhumi Pednekar, yepyeni bir romantik komedi için bir araya geliyor. Basit Koca Ki Biwi. Yönetmenliğini Mudassar Aziz'in üstlendiği film 21 Şubat 2025'te vizyona girecek.

Perşembe günü filmin yapımcıları ilginç bir hareket posteri paylaşarak çıkış tarihini duyurdu.

Kısa klipte bir adamın ayakkabı bağının stiletto ile ayakkabı arasına dolandığı görülüyor. cüppe. Stiletto üzerinde “Gelecek” kelimesi yazılıyken, juttide “Geçmiş” kelimesi yer alıyor.

Şifreli metinde “Aşk üçgeni nahi çemberi hai” yazıyor.

Başlık şöyle: “Yahaan pyaar ki geometri thodi bükülmüş hai — kyunki ye aşk üçgeni nahi, pura daire hai! (Aşkın geometrisi burada biraz çarpık çünkü bu bir aşk üçgeni değil, bir aşk çemberi). Basit Koca Ki Biwi 21 Şubat 2025'te Sinemalarda.”

Basit Koca Ki Biwi Pooja Entertainment bayrağı altında Rakul Preet Singh'in kocası Jackky Bhagnani, babası Vashu Bhagnani ve Deepshikha Deshmukh tarafından yapılıyor.

Hakkında konuşmak Sadece Koca Ki Biwi, Mudassar Aziz, “Bir sinemacı olarak her zaman her yaştan izleyiciyi eğlendiren ve gülümseten hikayeler anlatmaya inandım. Kalıcı ve tekrar tekrar izlenmeyi sağlayan bu tür filmlere inanıyorum. Basit Koca Ki Biwi romantik ilişkilerin tuhaflıklarını ve karmaşıklıklarını kutlayan bir film. Ben her zaman dostları ve aileleri bir araya getiren, onları güldüren ve onlara konuşacak bir şeyler veren, sağlıklı eğlence filmlerinden yana oldum. ANI'nin bildirdiğine göre “Bu filmle tam da bunu hedefledik.”

Mudassar Aziz aradı Sadece Koca Ki Biwi, anlarla dolu, neşeli ve bağ kurulabilir bir film. Filmin izleyicilerin sinemalardan çıktıktan sonra da uzun süre akıllarında kalacağına söz verdi.