Resim X’te yayınlandı. (nezaket: NishitShawHere)
Şarkıcı Armaan Malik, aktör Ranbir Kapoor’a performansıyla ilgili övgüde bulunduğundan beri eleştirilere maruz kalıyor. Hayvan. Öyle oldu ki 4 Aralık’ta Armaan, Ranbir Kapoor’u “neslimizin en iyi oyuncusu” olarak nitelendirdi. Ancak bu, gönderinin altına olumsuz yorumlar bırakan bazı kullanıcılar için pek de hoş karşılanmadı. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Ama bizim neslimizin en kötü filmlerinden biri #Animal. Dönem.” Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Hiç NTR’nin Ram Charan adını duydunuz mu ??? Sadece soruyorum.” Üçüncü bir kullanıcı şöyle yazdı: “O gerçekten iyi bir oyuncu ama kesinlikle en iyisi değil.”
Bir gün sonra Armaan Malik, kendisine gelen yorumlara tepki gösterdi ve insanları kendisini “yargılamaya” çağırdı. Başka bir yazısında birinin sanatına hayranlık duyduğunu yazmıştı, hepsi bu. Lütfen nefretinizi başka yerde dile getirin. Teşekkür ederim.”
Armaan Malik’in gönderilerine bir göz atın:
Hayvan 1 Aralık 2023’te dünya çapında sinemalarda gösterime girdi. Filmin yönetmenliğini Sandeep Reddy Vanga üstleniyor ve başrolde Ranbir Kapoor yer alıyor.
Şarkıcı Armaan Malik, aktör Ranbir Kapoor’a performansıyla ilgili övgüde bulunduğundan beri eleştirilere maruz kalıyor. Hayvan. Öyle oldu ki 4 Aralık’ta Armaan, Ranbir Kapoor’u “neslimizin en iyi oyuncusu” olarak nitelendirdi. Ancak bu, gönderinin altına olumsuz yorumlar bırakan bazı kullanıcılar için pek de hoş karşılanmadı. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Ama bizim neslimizin en kötü filmlerinden biri #Animal. Dönem.” Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Hiç NTR’nin Ram Charan adını duydunuz mu ??? Sadece soruyorum.” Üçüncü bir kullanıcı şöyle yazdı: “O gerçekten iyi bir oyuncu ama kesinlikle en iyisi değil.”
Bir gün sonra Armaan Malik, kendisine gelen yorumlara tepki gösterdi ve insanları kendisini “yargılamaya” çağırdı. Başka bir yazısında birinin sanatına hayranlık duyduğunu yazmıştı, hepsi bu. Lütfen nefretinizi başka yerde dile getirin. Teşekkür ederim.”
Armaan Malik’in gönderilerine bir göz atın:
Aşağıdaki yorumlardan bazılarına göz atın:Birinin en iyi aktör olmasıyla ilgili hissettiklerimi söylemekten nefret ediyorum, o kadar çok dikizci üzerime geliyor ve beni bir kişi olarak yargılıyor, hahaha gerçekten sakin olmanız gerekiyor. Bu tweeti birinin sanatına hayranlık duyarak yazdım, hepsi bu. Lütfen nefretinizi başka yerde dile getirin. Teşekkür ederim…
— ARMAAN MALIK (@ArmaanMalik22) 5 Aralık 2023
Bu arada Pazartesi günü yapılan test, kasabanın yeni gişe rekorları kıran filmi Ranbir Kapoor’un Sandeep Reddy Vanga tarafından yönetilen ve başrollerini Rashmika Mandanna, Anil Kapoor ve Bobby Deol’la paylaştığı yeni filmi Animal tarafından “ayrım notlarıyla” geçti. Ticaret analisti Taran Adarsh, Animal’ın ₹ 40 crore’nin biraz üzerinde rekor kazançla “şimdiye kadarki en büyük Pazartesi”yi elde ettiğini bildirdi. Filmin Hintçe versiyonu şu anda yurt içi gişede toplam ₹ 216,64 crore’ye sahip; Bölgesel dublajlar, filmin tüm versiyonlarının toplamını ₹ 246 crore’nin üzerine çıkaran ₹ 29 crore daha katkıda bulundu.Tamasha’yı izledin mi??? Aman Tanrım… yani filmin iletmeye çalıştığı mesajı kastediyorum!
— Shristi Chakraborty(@DzShristi) 4 Aralık 2023![]()
Hayvan 1 Aralık 2023’te dünya çapında sinemalarda gösterime girdi. Filmin yönetmenliğini Sandeep Reddy Vanga üstleniyor ve başrolde Ranbir Kapoor yer alıyor.