Arti Singh, Mama Govinda'nın Krushna Abhishek ile Kavgasına Karışmadığını Söyledi

SuGiBi

New member
Delhi:

Bu yılın başlarında evlenen televizyon oyuncusu Arti Singh, sonunda kardeşi Krushna Abhishek'ın Chi chi mama Govinda ile kavgası hakkında konuştu. Bilmeyenler için, Hero No.1 yıldızı bu yıl oğluyla birlikte oyuncunun düğününe katılmıştı. Podcast'inde Paras Chhabra ile konuşan oyuncu, kavgalarına hiç karışmadığını açıkladı. “Annem geldiği için en mutlu olduğum zamandı. Kısa bir süreliğine geldi ama geldi. Benim için gelişi büyük bir şeydi. Çünkü uzun bir aradan sonra hepimiz tanıştık. Onu gördüğüm anda çok mutlu oldum. Onunla hiçbir zaman hiçbir şey yaşamadım. Onu çok ama çok sevdim. Bana çok fazla sevgi verdi. Bu yüzden, buna hiç karışmadım. Ne olduysa, hiçbir zaman bunun bir parçası olmadım.

Indian Express ile daha önce yaptığı bir röportajda Arti Singh, amcası Govinda'nın Krushna ile yaşadığı anlaşmazlığın ardından kendisiyle tüm iletişimini kestiğini açıkladı. “Gehun ke sath ghoon bhi pees jata hai (boğalar dövüştüğünde çimenler çiğnenir) diye bir söz vardır. Aralarında ne sorun yaşanmış olursa olsun, ben de sonuçlarına katlanmak zorundayım. Chi Chi mama ve ailesi artık benimle konuşmuyor,” diye aktardı yayın Arti Singh'in.

Govinda'nın eşi Sunita, daha önceki bir röportajında, kavga hakkında konuşurken Times Of India'ya şunları söyledi: “Krushna ve Kashmera ile tüm bağlarımızı kopardık ve bu sefer bir anlaşmaya varmayacağıma yemin ediyorum. “Yani iki yıl önce bunu yapmak aptallıktı. Govinda onlar hakkında haklıydı. Onlara bir şans daha vermemiz gerektiğini düşünmem benim hatamdı.”