“Artık seni görmüyorum”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Kim Soo Hyun, geç aktris Kim Sae Ron'la sadece 15 yaşında olduğu iddia edildiği için ateş altında, aktör ve ajansı altın madalyası ilişkiyi kabul ederken, aktörün Kim Sa Ron Whe'nin küçük olduğu iddialarını defalarca reddetti.

Yanıt olarak, YouTube Kanalı Garosero Araştırma Enstitüsü, Kim Sa Ron'un kanıt olarak küçük olduğu zamandan itibaren ikilinin birkaç resim, Haber ve ekran görüntüsü yayınladı.

Yeni bir sızdıran sohbet setinde, Kim Sae Ron'un Kim Soo Hyun'a hayal kırıklığı hayal kırıklığı ifade eden göller olduğu bildiriliyor ve ona ihtiyaç duyduğu her ne olursa olsun. Metin, “Oppa, beni özlediğinde ve bana ihtiyacınız olduğunda, sorunsuz bir şekilde benimle iletişim halinde kalıyorsun, ama sana ihtiyacım olduğunda, her zaman Mia. Seninle temasa geçemem beni rahatsız ediyor ve artık seni görmüyorum.”

Yukarıdaki metin Kim Sa Ron tarafından 13 Nisan 2018'de sabah 2 civarında gönderildi. Garosero, sadece iyi bir dönem, bir iş arkadaşı veya rahat bir tanıdık olan birincinin bu duygusal bağlılık derecesi ile konuşmayacağı iddiasını yaptı.

Bir basın toplantısında daha önce, Kim Soo Hyun “küçük” iken Sae Ron'la çıkmayı reddetti ve 2019'da 19 yaşındayken ve 31 yaşındayken ilişkilerinin ısrar etti.

Aktör ayrıca ilişkilerinin doğal olarak sona erdiğini ve Sae Ron'un 16 Şubat'ta trajik ölümünün borçlarla ilgili herhangi bir baskıya bağlı olduğu iddialarını reddetti.

Kim Sae Ron, 16 Şubat'ta Seul'deki evinde ölü bulundu. Seongdong polisine göre intiharla öldü.