“Aşk Mantık İntikam” dizisinden ayrılan Birgül Ulusoy’dan bomba itiraf: Direktöre düğününde…

Aslıhan

Active member
Ekranda yayınlanan “Aşk Mantık İntikam” dizisinde rol alan Birgül Ulusoy, diziden niye ayrıldığını deklare etti. İşte ünlü oyuncudan olay itiraf…

İnternetteki bir programa katılan oyuncu Birgül Ulusoy, FOX TV’de yayınlanan “Aşk, Mantık, İntikam” dizisine niye veda ettiğini deklare etti

Diziden ayrılık niçini sorulduğunda Ulusoy, “Orada biroldukça istikrarlar var. Kimseyi zan altında bırakmayayım. Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vadediliyor. Temel kız ve temel oğlanın öyküsü ilerlerken senaristlerin başı karışıyor ya da üretimci ‘Ona yaz, buna yazma’ halinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak ‘Benim burada ne işim var’ diyorsun.

“YAPIMCIYI BOĞAZ’A GÖTÜRMEDİM”

Ben üretimciyi Boğaz’da karides yemeye davet etmediğim için, direktöre düğününde altın kolye takmadığım için… bu biçimde bağların ortasından geçiyor bu işler… Aşikâr bir kümenin arasındaysen oyunculuk yapıyorsun. Aşikâr beşerlerle dirsek temasın var ise oyunculuk yapıyorsun. Bunun haricinde senin ne kadar uygun bir oyuncu olduğunun hiç bir kıymeti yok.”
diyerek bomba itirafta bulundu.