Avokado (Kahvaltı İçin)

bencede

Active member
Avokado (Kahvaltı İçin) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet avokado
  • 4- 5 adet ceviz
  • Bal
Avokado (Kahvaltı İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle avokadonun olgunlaşmış olması gerekir. Yani yumuşamış olmalı. bu biçimdelikle kabuğu epeyce rahat soyulacaktır.
  2. Yumuşak avokadoyu soyun, ister haşlanmış patates üzere, ister ikiye bölerek kaşık sayesinde.
  3. Dilediğiniz üzere doğrayın ve üzerine bal gezdirip cevizleri serpin. Afiyetler olsuun :).
Avokado (Kahvaltı İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst