Bada Naam Karenge'deki Sooraj Barjatya, “Vivah dünyasından bir şey istediler” diyor.

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Sooraj Barjatya, kült klasikleri ile bir ev ismi oldu Hum Aapke Hain Koun ..! (1994), Hum Saatath Saatath Hai (1999) ve Vivah (2006), birkaç isim.

Seyirciyi bu çok yıldızlılarla tıklattı ve temel hikaye anlatımları aile aşkı etrafında dönüyor mu? Tam olarak, as film yapımcısının aile odaklı hikayeleri ve kitleyi konu ile iyi ilişkilendiren şeyleri anlaması.

Barjatya, başlıklı başka bir içten aile dramasının yayınlanması için hazırlandı Bada Naam KarengeHey, saltanatları sergilemek gibi devralın. Palash Vaswani Gullak Şöhret, gösterinin yönetmeni.

Haberler ile yapılan özel bir konuşmada, Sooraj Barjatya onu bu nesilde bile izleyicinin nabzını bu kadar mükemmel bir şekilde tespit ettiren şey hakkında konuşuyor.

“Sadece etrafımda ne olduğunu görüyorum. Çocuklarımın arkadaşlarını görüyorum ve sinemada veya medyada tasvir ettiğimizi anlıyorum, özellikle şovun her zaman sansasyonel olduğunu. Her zaman bunun asla nihai gerçek olmadığını biliyorum. Gençleri hissediyorum henüz kök salmış ve topraklanmış hissetmediler. Bada Naam KarengeBazı karmaşıklıkları okudu. Burada Hindistan'da ebeveynlerini üzmek istemiyorlar ve hayatta kalmak veya uyum sağlamak için bazı şeyler yapmak zorundalar. “

“Sony Liv, gençlerin bakış açısından söylenen bir aile gösterisi istedi ve Vivah Ve Hum Saatath Saatath Hai Dünya. Dolayısıyla, izleyiciyle bağlantı kuran tez ailesi hikayeleri hakkında ne olduğunu anlamak söz konusu olduğunda, gözlemim bana yardımcı oluyor ve sonra benim inancım. “

Hikayenin nasıl olduğu hakkında konuşmak Bada Naam Karenge Yapımcılara gelen Barjatya, hikayenin orada olduğunu açıklıyor. 2000 yılından bu yana. Ve sonra final 2020'de, hikaye şekillenmeye başladı.

Bada Naam Karenge Tipik Hintli ailelerin birkaç gergin unsuru ile doludur.

Evlerinden uzak duran çocuklar, ebeveynler sürekli endişeleniyor ve zaman zaman ailenin büyüklerine yalan söyleme ihtiyaçları, sadece biraz daha az endişelenmelerini sağlamak.

Sooraj Barjatya'nın röportajın başlangıcında belirttiği gibi, “Tüm bu benim etrafımda neler olduğunu gözlemlemem.”

Ve arkanıza yaslanıp düşündüğünüzde zor bir ilişki.

“Çocuklar nihayetinde evlerini terk edecekler ve hikayenin bir kısmının organik olarak karşılaştığını söylemek isteyecekler.

Son zamanlarda, özellikle modern Gen Z kalabalığının damaklarına uyacak şekilde küratörlüğünde çok fazla aşk hikayesi var.

Gibi Gösteriler Uyuşmayan Ve Bantlı haydutlar Seyircilerle bir akor vurdu, çabalar.

Özellikle, Uyumsuz Sezon 2 Yapay zeka dünyasına ve ileri teknolojinin rolünün Rishi (Rawit Saraf) ve Dimple'ın (Prajakta Koli) aşk hikayesini itmede önemli bir rol oynadığı bir teknoloji festivali ne kadar derin bir dalış, Thalebs All- zaman yüksek.

O zaman nedir, bu yapacak Bada Naam Karenge Öne çıkıyor mu?

“Masumiyet,” diyor Sooraj Barjatya.

“Bu şovu birbirinden ayıran en iyi şey, bunun saf bir aşk hikayesi olması. Ailenin oturup izleyebileceği bir şey yapmak istedim. Bir torunla oturup büyükbaba veya büyükbabası gibi. Bu şovun nasıl bir aile izleme deneyimi olmasını istiyoruz.

Onun diğer her filmi gibi, bu şovun başlığı da, hedef kitlenin ortasında benzersiz ve dinsizlik entrikalarıdır.

Sooraj Barjatya kıkırdar ve cevap verir, “Asla satmak için bir başlık seçmem. Bada Naam Karenge Konuya çok organik çünkü kolayca adlandırabilirlerdi Pyar ve PyareAma ailelerini gerçekten gururlandırmak isteyen iki kişi hakkında. Bu yüzden bence bu konudan çıkıyor. İyi satabilecek bir başlık seçmek isteseydim, asla hiçbir şey isimlendirmezdim Prem Ratan Dhan PayoYapar mıyım? “

Bada Naam Karenge Savaşı ve sıkı sıkıya bağlı bir aileyi hatırlatacak bir gösteri olacağına söz veriyor.

Bada Naam Karenge 7 Şubat 2025'ten itibaren Sony Liv'de yayınlanacak.