“Beni alçakgönüllüyor. Beni övüyor”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

İbrahim Ali Khan, ilk çıkışını yaptı. Nadaaniyan Khushi Kapoor ile birlikte. Filmden beklentiler oldukça yüksek olsa da, serbest bırakıldıktan sonraki tepkiler tam tersi oldu.

İbrahim Ali Khan ve Khushi Kapoor, performansları için sosyal medyada acımasızca trollendi.

Ancak Soha Ali Khan'dan Sharmila Tagore'a, İbrahim'in ailesi sadece yolculuğunun başlangıcı olduğu için destekleyici oldu.

Son zamanlarda bir sohbette Filmİbrahim'e annesi Amrita Singh soruldu.

Onunla sevgiyle konuşarak, “Beni şımartıyor. Beni övüyor. Beni alçakgönüllüyor. Her şey yapıyor.” Dedi.

Bir Someime Back, Sharmila Tagore kim onun geri dönüş Bengali filmi için medya etkileşimlerine sahip Pürefİbrahim Ali Khan hakkında yorum yaptı Nadaaniyan.

Oyuncu, “İbrahim'in filmi iyi değildi, ama hala yakışıklı arıyor. En iyisini denedi. İşler herkesin önünde söylenmemeli, ama dürüst olmak gerekirse, resim harika değil. Nihayetinde resim iyi olmalı.”

Aynı şekilde tepki gösteren Brahim, “Gördü. Daha önce ne kadar zor olduğu hakkında daha önce konuşuyorduk. Eminim babamın büyükannemin çocuğunun ne kadar zor olduğu hakkında görüşleri var. Ve büyükannemin büyük bir isim olduğu. Superstar.

“Bu yüzden zaten bildiği gibi bir şey. Zaten böyle bir şey gibi -şimdi ve şu anda gerçekten ne yaptım? Evet, güzel. Orada bir filmim var. Bilmek için.”

Tüm gözler şimdi İbrahim'in bir sonraki projesinde.