“Beni Aldı ve Zafer Turu Attı”

SuGiBi

New member
Resim Instagram'da Madhoo tarafından paylaşıldı. (nezaket: Madhoo)

Yeni Delhi:

Roya aktör Madhoo yakın zamanda Bollywood Bubble ile yaptığı bir sohbette Amitabh Bachchan'ın kendisiyle “zafer turu yaptığı” geçmiş günlerle ilgili bir olayı paylaştı. Madhoo, Amitabh Bachchan'ın kaptanlığı altında ünlüler ve kriketçiler arasında bir yardım amaçlı kriket maçı oynadı. O günleri hatırlatan Madhoo, Bollywood Bubble'a şunları söyledi: “Bachchan saab'ın takımında oynuyordum, o bizim kaptanımızdı ve ben de oyunculardan biriydim. Haydarabad'daki o stadyumda o kadar çok insan vardı ki, yaklaşık 50.000 ya da 5.000 kişi ve alkışlar yankılanıyor.”

Madhoo ayrıca iki sayı atmayı başardı ve galibiyeti garantileyen son kaleyi de yakaladı. O bölümü hatırlatan Madhoo, “Sonra o binlerce insanın alkışlarını duydum. Bir aktör olarak bunu hiç duymadım ama hissettim.” Amitabh Bachchan'ın galibiyeti nasıl kutladığını anlatırken, “Amit ji beni kaldırdı ve zafer turu attı.” dedi.

Zoom ile daha önce yapılan bir röportajda Madhu, Hema Malini ile olan ilişkisinin sektörde saygı kazanmasına nasıl yardımcı olduğunu açıkladı. ICYDK, Madhoo, Hema Malini'nin kuzeni ve Juhi Chawla, (Madhoo'nun) kocasının kuzeniyle evlendi. Ancak Madhoo'nun hayatı ve mesleki tercihleri üzerinde Juhi Chawla'dan çok Hema Malini'nin etkisi var. Madhoo, Zoom'a şunları söyledi: “Ben Hema ji'nin kuzeniyim ve Juhi ji de eşimin kuzeniyle evli. Görümcem Juhi ji. Biz aktörlerden oluşan bir aileyiz. Ancak Juhi ji hayatıma çok daha sonra bir aile üyesi olarak girdi, ancak ben ondan sonra. Evlendiğimde sektörden bir nevi ayrıldım, dolayısıyla onun ailede olması duygusal, zihinsel veya fiziksel olarak beni etkilemedi ama Hema ji'nin ailesinden gelmem beni etkiledi ve sadece iyi oldu. Etki şu ki, Hema ji gibi bir sanatçının evinden gelmek bana büyük bir saygınlık kazandırdı.”

Madhoo en son şu tarihte görüldü: Kartal. Karthik Gattamnen'in yönettiği bir Telugu filmi. Baş rolde Navdeep, Vinay Rai, Anupama Parameswaran ve Kavya Thapar ile birlikte Ravi Teja yer aldı.