Berkay Şahin’den şaşırtan itiraf: Dünyanın en makûs şeyi…

Aslıhan

Active member
Geçtiğimiz gün Bahçeşehir’de bir yerde sahne alan Berkay Şahin, gazetecilere samimi itiraflarda bulundu. 39 yaşındaki ünlü isim “Benim için hayatımın en berbat günleri başlıyor.” dedi.

Ünlü müzikçi Berkay Şahin, evvelki gün Bahçeşehir’de yer alan Mio’s isimli bir yerin açılışında sahne aldı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şahin, özel ömrüyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

“Kardeşlerimin dükkanına, Ünal Saral’a güzel olsuna geldik” diyen Şahin, sahne stiliyle dikkatleri üzerine çekti. 89 numaralı forma giymeyi yeğleyen ünlü müzikçi “Son derece fanatik bir ekibinin forması, ben bu formayı fazlaca seviyorum. O denli numara takıntım yok ancak uğurlu sayılarım var, on sekiz ve altı benim için fazlaca değerli. Bu formayı eşim Hasret’le bir arada Los Angeles tatiline gittiğimiz vakit almıştım, biraz daha kilo verirsem daha fazlaca yakışır.” halinde konuştu.

“DÜNYANIN EN MAKUS ŞEYİ…”

Kilo konusunda hassas olduğunu belirten Berkay Şahin, “Benim için ömrümün en berbat günleri başlıyor. Pazartesi diyete başlıyorum, dünyanın en makus şeyi diyet yapmak” açıklamalarında bulundu.